- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- MIUI / HyperOS topik
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzz03
őstag
Lőjjétek ki a takarékos üzemmód háttérben való futását. Este megtettem próbaképpen és 7 óra alatt 1%-ot se merült.
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
Egy próbát megér.
Filmekbe nem hallom olyan kiejtéssel beszélnin a színészeket ahogy Cortana beszél.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz Jofi81 #39505 üzenetére
Szinten...viber, skype es hasonlok kivetelevel en is mindent lelottem. Egy probat meger.
Azert a gemkapocs, mint fontos elem, megjelent.
-
őstag
A naptár hogyan van az új frissítés után? Képes több bejegyzést megjeleníteni a csempén, mint mondjuk a Chronos?
-
spider80
őstag
Szintén (33 nekem). Úgy tűnik ez akkor mindenkinél kb ugyanúgy merül,mint a Titanic (Lumia 925 egyébként).
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider23
aktív tag
Nyomtam egy HR-t és most a naptárat az istenért nem akarja szinkronizálni. A beállítások/email fiókok alatt pedig azt írja a gmailes email címre hogy "Frissítés szükséges". De hiába nyomok a szinkronizálásra olyan mintha csinálná, de hosszú ideig nem történik semmi.
Frissítési hibát ír, hibakód: 801901F5
Mi lehet a problémája? -
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Csináltam egy hard resetet és utána a gmail nekem sem akarja frissiteni magát és az xbox gamesben a gyüjteménynél nem sikerült megnyitni. Probálkozzon újra ferirat van ! A letöltött játékok nem jelennek meg itt hanem az alkalmazások között csak . Másnak is van ilyen gondja ? HTC X8-asom van !
-
PuMbA
titán
Én is most újraindítottam a telót először a frissítés után és 1 óra alatt nem merült le 1%-ot, szóval még jobb lett Egyébként meg szerintem az appokkal van még a gond, Joe Belfiore is tweetelte, hogy jönnek update-ek az összes apphoz, de dátumot nem tudott mondani. Mire megjön a Cyan már nem fogják szívni az akksit....
[ Szerkesztve ]
-
zSSeli
tag
Haha. Zene bebugolt reggel kicsit. Kb 10/30on maradt, ha maxra tettem, ha lenemitottam. Ha kihúztam a fülest akkor is 1 hangerő volt. Restart megoldotta, de a 8nal is paranoiam volt, h a külső hangszóró indul el amikor füles van, erre most még nemitani sem tudtam jéj (L620)
[ Szerkesztve ]
-
Mozby
csendes tag
válasz kliszi #39512 üzenetére
Ugyan ez van nálam is, Lumia 720.
Itt lehet tiltakozni a játékok alkalmazáslistába kerülése ellen, ha gondoljátok...
Remove games from the apps list[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz kliszi #39512 üzenetére
Köszönöm.
Az elmúlt 2 napban legalább 100-szor lett leírva, hogy HR, de Te vagy a 2. ember, aki képes kiírni, hogy hard reset.
Ennyire gyakori ez a dolog?
Amúgy tényleg van gyakorlati haszna WP-n is?
A nagy akksizabálás hátterében szerintem is az áll, hogy ilyenkor mindenki nyomkodja a telefont, próbálgatja, meg az elején csomó mindent beállítgat magának a telefon, összegyűjti az adataidat és elküldi a Microsoftnak . (mint egy új Windows telepítésénél, a legelején picit lassabb) Pár nap alatt biztos beáll.
Meg sok múlik azon, mi fut(hat) a háttérben, hogy van beállítva. -
Воланд
titán
hr utan nalam nem valtozott semmi, ma magy vissza a black. egyebkent is elegem van ebbol a szarbol.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
SpongyaBob
veterán
Én is kilőttem mindent a háttérben aminek fölösleges futnia (Maradtak a chat appok)
Ezen kívül nem vettem észre különösebb merülést.
Nagyon tetszik, hogy végre minden olyan alkalmazáshoz tudok egyedi hangot beállítani amelyik értesít.
Azt viszont egyből kilőttem, hogy az áruház ne telepítse az alkalmazásokat automatikusan itt csak az a kérdés, hogy így is jelzi-e ha van frissítés?i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
veterán
-
Kasya
nagyúr
-
Воланд
titán
válasz SpongyaBob #39531 üzenetére
jelzi.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Lall
veterán
No. Ez így már elfogadható nálam. 2 óra alatt 3%. 4G, WiFi on, 3 mail szinkron, kicsi fb chat, whatsapp és 1 telefon. Kilőttem a takarékos üzemmód háttérben futását, minden más maradt.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Oppenheimer
nagyúr
A magyar billentyűzet szotarahoz nem lehet hozzadni szavakat. frissitesrol frissítésre egyre rosszabb ez az OS.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
BiP
nagyúr
válasz Oppenheimer #39539 üzenetére
Biztosan semmi köze ahhoz, hogy ez csak egy preview...
-
hibavissza
veterán
Üdv!
Ha vásárolok egy teljes Nokia Here navigációt, annak licence egy adott telefonra szól, vagy áttehetem másik telefonra, mikor telefont cserélek?[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Nem, itt meg lett mondva, hogy ez a végleges változat és nyugodtan tegye fel mindenki
Én meg csak röhögök most a markomba Jó lesz nekem a nokiás frissítéssel együtt a T-s változat, megjelenés után pár nappal legalább, ahogy szoktam.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Oppenheimer
nagyúr
Es ha igazad is lenne - nincs -, akkor Szerinted ezt kijavítanák a véglegesig?
Várhatóan az egyetlen dolog ami megoldásra kerül majd a hivatalos megjelenesig, az a merülési anomialia.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Воланд
titán
válasz Sofian #39542 üzenetére
lesz itt majd pofaraeses amikor a vegleges kijon ugyan ezekkel a bugokkal (leszamitva a merulest) es majd valamikor kiadnak egy gdr frissitest...
-
SANKADI
aktív tag
Valaki megnézné nekem, aki frissített, hogy az office kezeli-e a jelszavas word fájlokat?
Köszi előre is.-- LENOVO T500 / Xiaomi Redmi Note 4 --
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest