- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
ez is egy baromsag, hogy a csenges csak 10-es skalan allithato.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
nicu71
addikt
Engem az zavar:
1: A hangerőállitásoknál egybe van gyúrva az értesítések+csengés. Kár,mert ha hív valaki, az fontosabb annál hogy pl H.Lajos hozzászólt Napi Horoszkóp állapotához.
2: Már nem tudom megcsinálni hogy USA régióban vagyok és az áruházban forinttal fizetek,és a magyar régiós appok privilégiumot kapjanak/pl win8 asztalin van egy kimondott opció erre
3. IE fasza lett,de hiába van asztalin beállitva ,mégis jópár weboldal mobilverzióval jön be.
Akkuidő macerás kérdés...nekem is merül mint az állat a 920,de most legalább 10 -15 háttérben futást tiltottam le..meglátjuk."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Dave™
nagyúr
Aki megcsinálta a hard resetet a 920-on, annak javult az akkufelhasználás? Bő egy óra alatt 12%-ot merült minimális használattal, és folyamatosan langyos. Most benyomtam a battery savert, hátha így megáll a folyamat, de nyilván az is max átmeneti megoldás lehet. Minden app bezárva, tehát valami rendszer szintű huncutság van a háttérben...
-
Dave™
nagyúr
Na annyi látszik, hogy a battery saver sem állítja meg, pillanatok alatt leszaladt 3%. Este csinálok hard resetet...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én csináltam HR-t, de valami továbbra sem OK: nagyon lassan töltődik, és közben is tűzforró a készülék...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Dinter
addikt
Nem ugy volt, hogy a billentyuzeten is valtoztattak?
-
Kyller
senior tag
Nem lehet a Glance-szel kezdeni valamit, hogy jelezze a notifikációkat?
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
zsamiatt
őstag
válasz this is life #39199 üzenetére
milyen új tárcsázó?
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Dzsosy
senior tag
Nálam alap állapotban kb 1%-kal eszik többet a teló ugyanazokkal a beállításokkal. Az eddigi 1,2-1,4 helyett 2,1-2,3 a fogyasztás készenlétben. Azért ez közel dupla. Remélem lesz rá valami javítás.
Persze csak 1 nap telt el. Blackkel is voltak rosszabb napjai, szóval végleges eredményt nem mondanék, de jelenleg kb 8-9%-kal állunk rosszabbul 10 órával a hálózaticsatlakozó leválasztása után. Nem drámai, de nem is örülök.
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
Mármint bogyo112-nál? Valószínűleg nem a töltéstől forró a telefonja, hanem valami terheli a CPU-t, a hő miatt viszont a töltés kíméli az akkut, ezért lassú.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Jaded
őstag
Nálam is gyorsan merül, Blackkel ilyenkor ~70% volt, most 23..remélem hr megoldja. Néztem a battery savert semmi nem húzza. Első az ie második a Cortana. De háttérben nem sokat fogyaszt egyik sem.
Renault Megane IV Limited
-
Dinter
addikt
Cortana bent van mar? Ha igen, hogy lehet használni?
-
westcoastog
veterán
Feldobtam fb appot, meg letöröltem, eddig össze voltak kapcsolva a kontaktjaim a fészbuk profilukkal, így a kapcsolatoknál mindenkinek volt profilképe, most nincs és össze sem lehet kapcsolni a facebook profilukkal hogy legyen képük, nem lehet megoldani? -,-
Ott van a hub-ban hogy névjegyeket felvevő alkalmazás, azaz a facebook app, de hiába volt fent, nem tudom ugyanúgy beállítani hogy a lementett számokhoz oda legyen csatolva a face-képük.
Most ilyen frankó, képek helyett szürke négyzetek...
Fb app telepítése előtt még megvoltak a képek...[ Szerkesztve ]
-
ASRMartyn
tag
válasz westcoastog #39282 üzenetére
Most csak a FB appal lehet, mert az integrációt kiszedték. Sajnos. Ha appban belépsz a beállításokba, ott a telefonhoz való csatlakozás alatt tudod leszinkronizálni.
Nekem is merül amúgy, mint a vaddisznó. Alvó állapotból öt perc után felébresztem kb 1, de néha 2%-t is merül, és akkor még nem csináltam semmit. Pedig éjjel 100%-kal raktam repülőbe, reggel is annyi volt, mint eddig mindig, aztán szép lassan leszívta magát... Csak fb,messenger,viber,insta,időjárás fut a háttérben, de nem esznek sokat a háttérben a battery saver szerint...
[ Szerkesztve ]
ZTE Grand X -> Nokia Lumia 625 -> honor7 -> iPhone 7 Plus -> iPhone Xs
-
Dinter
addikt
Jegyzetek=feladatok? Vagy hol vannak a jegyzetek? Keresés gomb hosszan az mar a cortana?
-
-
Dave™
nagyúr
És még csak nem is a Cortana miatt merül, most le van tiltva teszt jelleggel (magyar régió), ugyanaz a helyzet. Itt valamit csúnyán elkeféltek, ha ez nem változik, én is rakom vissza a 8.0-át, mert ez így használhatatlan, kb. 5x jobban merül, mint előtte.
-
T.Peter
őstag
válasz Azazael #39283 üzenetére
Az a phone szerintem valóban a telefont mutatja, ahol hívást lehet kezdeményezni, és nem a rendszert.
Nekem egyébként rendben van, reggel láttam, hogy éjszaka többet vett le pár százalékkal, olvastam is itt a problémáitokról, emiatt újraindítottam ugyanúgy reggel, és azóta nem érzem és látom, hogy jobban merülne. Netezéssel strapáltam végig.
1320, de ez lényegtelen.Emvy: Nekem is szokatlan a kurzor mozgatása 8.0 után. Én is hosszan nyomtam a helyezéshez.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Egyebkent jo, h ilyen koran kiadtak a Dev Preview-et, valszeg lesz ebbol egy bugfix verzio rovidesen.
while (!sleep) sheep++;
-
westcoastog
veterán
Na jólvan, visszatértek a képek, köszi.
(#39295) ASRMartyn
Egyszerűbb volt szerintem is...[ Szerkesztve ]
-
ASRMartyn
tag
válasz westcoastog #39294 üzenetére
nincs mit, bár jobb volt a régebbi megoldás szerintem. na mindegy, ezt kell szeretni
ZTE Grand X -> Nokia Lumia 625 -> honor7 -> iPhone 7 Plus -> iPhone Xs
-
kezman
őstag
válasz T.Peter #39291 üzenetére
Nálam is ez a helyzet, a telefon eszi a legtöbbet, reggel volt egy újraindítás aksi ki kb 2 perc és vissza, azóta nem látom hogy többet enne mint előtte talán nagyon kicsivel, más, hol lehet kikapcsolni a háttérben futást, azt látom néhány appnál hogy engedélyezve, ,vagy csak azoknál lehet?
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
mrhitoshi
veterán
Nem akarom lehúzni a 8.1-t, de ez így nagyon érdekes lett.
Nem tudom ki volt az a birka, aki kitalálta ezt a használhatatlan, gagyi, ótvar sz@r Music appot, de most meg tudnám ölni. Ez az app egy inkompetens marhával van egy szinten. Egyrészt tegnap felraktam egy zenét a telóra, nem jelenik meg a Songs részben, viszont ha az előadók között keresem ott ott van, és egy lejátszás után meg is jelenik a Songsban, de WTF ???
Ezen kívül egy lassú gané. Állandóan gondolkozik, tölt, szarakodik. Ez így vérszegény, és ráadásul harapok is a zenékre.
A másik ami szemet szúr, hogy néha-néha megröccen. WTF? Sose volt még ilyen, na meg a merülés ugyebár...
Harmadik, hogy most komolyan, nem lehet beletenni a not.bar-ba a mobilnetet ?
Meg miért kellett kivenni a fényképek Ondrive-ba töltésének lehetőségét a fotóknál könyörgöm ?
Egyébként 5-6" alatt ez a 3. oszlop is ritka fos, igaz szokható, de valamit kitalálhattak volna erre, mert ez így majdnem hogy használhatatlan még L920-on is! (már mint a legkisebb csempék)Viszont a Cortana nagyon ott van, az ie is jó lett, jók az új animációk, nem rossz ez a not.bar sem.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
neooen
aktív tag
Aki 8.1-en csinált HR-et az írja már meg, hogy ez a merülés történet változott-e?! Beírtátok már vagy 30-an hogy merül meg HR kellene, de talán egy valaki írta, hogy HR után neki jó lett. Ennél legyen már nagyobb a minta. Ez nálam bőven ok, hogy ne tegyem fel a 8.1-et...
Mindjárt elérjük a 300-at [link] és ahogy elnézem a hozzászólásokat a 8.1-ben is elférne. Ha sok szavazatot kap, akkor még lehet hogy egy 8.1 bugfixbe is beleteszik .
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
csipszikutya
senior tag
Bocsánat, hogy ezt kérdezem, de nincs időm kb 5-600 hsz.-t átnyálazni, de az action centerben a wifit csak őgy tudom kikapcsolni, hogy belép a wifi menübe és el kell húzni a csúszkát. Bekapcsolni elég ha csak rányomok. hol tudom ezt beállítani?
a többi mind jól működikköszi
-
félisten
válasz mrhitoshi #39297 üzenetére
Appokert nem kell sirni, ami nem resze a core rendszernek, azt majd frissitik kulon, rendszeresen. A merulest meg kell, hogy oldjak, mert total altalanos problema, tehat mire kijonnek a hivatalos WP8.1-es telefonok, addigra mennie kell. A Onedrive megosztashoz megintcsak eleg lesz megfixalni az appot. A megroccenes nalam nem fordul elo, talan a not.bar lehuzasakor lattam valamit.
Szoval szerintem a merules az, ami igazan kritikus, a tobbit akar hetente is upgradelhetik.
while (!sleep) sheep++;
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest