- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kyller
senior tag
Nyomtam tegnap egy HR-t. Visszarakta az appokat, a start képernyőt meg nagyjából mindent. Viszont a Glance-nél eltűntek a notifikációk. Az appon belül sincs olyan opció, hogy ki lehessen tenni custom szöveget. A verziószáma: 2.3.0.4 Valakinek ötlet?
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
skiperke
csendes tag
Tegnap óta folyamatosan nyomkodom a telefont es nagyon tetszik az új rendszer.a felsorolt problémák közül egyedül az eddig nem megszokott merülés jött elő.viszont az is megoldódni látszik, miután újra beállítottam az akkumulátorhasznalatban h mi futhat a háttérben... En különösen boldog vagyok.érezhetően gyorsabb a rendszer, az IE pedig parádés az eddigihez kepest!
-
Воланд
titán
válasz polonic #39058 üzenetére
majd ha lesz nagyobb kijelzo. es nem ilyen hanyas modon fog kinezni az egesz os. mert amig wp-ben csak egy par dolog zavar, ott az egesz.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Lall
veterán
válasz Воланд #39056 üzenetére
Az üzemidőre gondoltam az iPhone-ozassal.
Blyan: Jaja. Mindig is egy makkomnyi kijelzos hipster telóra vágytam. Elhiszem, hogy a világ 50%-a erre recskaz, de én nem állok be a sorba.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Oppenheimer
nagyúr
Nekem a böngésző állandóan újratölt. Elég megnyitni 2 böngészés között 2 másik egyszerű appot (messenger, adobe reader) és újratölt 1 tabnál is. Rendszer sokkal akadozósabb képet fest, mint előtte, hála a különszedett, eddig beépített appoknak. Animációk megakadnak, fast resuming nagyon gyakran nem történik meg, vagy bebugol és csak feherseget mutat az appbol (ez lehet csak a Messenger hibája).
Kicsit olyan mintha androidot használnék szép UI-jal.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #39066 üzenetére
nem is ertem, hogy mi a tokomert tolt ujra mindent. es nem kell ket tab, boven eleg egyet megnyitni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Blyan
félisten
Na jól van én elégedett vagyok főrészt és az ős WP-sek csalódásai csak pluszban színesítik a napot!
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Rivaul
addikt
Olvastam valahol hogy ez is mint minden kap valami kódnevet s ebből jutottam erre a következtetése. Mint látható igen tévesen.
SofianThx így már elkeseredve de tisztázva látom a dolgokat.
Most megyek a sarokba sunnyogni... Lehet viszem a telót is de duzzogva
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Воланд
titán
válasz 2ofthem #39069 üzenetére
eddig is futott nalam minden a hatterben. es a usage alapjan lehet latni, hogy a phone, vagyis maga a rendszer zabal sokat.
-
-
Assdak
őstag
Majdnem 1 nap használat után, nagyjából minden rendben. Amíg a háttérben frissítgetett, addig merült jobban. Jelenleg ilyen téren nincs változás, a folyamatos Cortanaval való petting viszont tud meríteni.
A 3 csempesor fasza, viszont nekem nagyon hiányzik egy ultra wide tile. A project my screen, wifi directnek külön örülök. Install után nekem minden helyreállt, kontaktok, Onedrive feltöltés stb. Emailek végre letöltik a képeket, nem kell mindig külön engedélyezni. Vissza gombot végre lehet használni, nem zárja be az appot.
A legnagyobb királyság viszont Cortana. Mindent megért, és mindenre azt dobja amit várok. Értelmesen nyúl bele a naptárba, nincs az, hogy bekeveri amit mondok.Ami nem tetszik, azok nagy részben azok az újítások, amiért a slepp sírt. Hangerő baszokdás, hubok szétgyalázása, folyamatos állapotsáv.
A People hub-al nálam nagy változás nem történt, és olyan probléma sincs vele, hogy acsoportokhoz dobna megnyitáskor. A photos hub viszont visszafejlődött a szememben. Annyi pozitívumot látok ezzel kapcsolatban, hogy OneDrive-al mintha gyorsabban szinkronizálna, mind felfele, mind lefele.
Játszani nem szoktam, így külön öröm volt, hogy kikurt minden előre telepített játékot az applistbe, de ezt mondjuk egy uninstall mindenre megoldotta. Ettől függetlenül a hubosdit sokkal értelmesebb megoldásnak tartottam ( sajnos úgy néz ki sokan nem ). Háttér berakásnak sok értelmét még mindig nem látom, max tényleg olyan esetben, ha valami egyszínű hátteret rak be magának valaki.Összességébe véve pár idegesítő apróságot leszámítva nekem tetszik, de van még hova csiszolni.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz negyedes #39079 üzenetére
De mit kell csinálni, hogy újabb HR nélkül visszatöltsem?!
(#39081) negyedes: ott csak mentést tudnék csinálni a jelenlegi (tök üres) állapotról, meglévő mentést visszaállítani azt nem.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
negyedes
addikt
válasz Bogyó bá' #39080 üzenetére
hupssz elneztem. nincs ilyen opcio, nem tudom tegnap mit lattam.
de nezz be a backup menuba hatha talalsz valamit.
akkor sajnos ujabb hr. mintha lattam volna valamit tegnap, de valoszinuleg rosszul lattam.
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Blyan
félisten
Amúgy most nézem a Battery Sense csempén változik az akksi töltöttség mértékének megfelelően a kép.
Nem mintha lenne értelme.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Assdak
őstag
Viszont ez a Battery Sense milyen néven fut, mert nálam csak battery saver van.?
-
skiperke
csendes tag
válasz Воланд #39073 üzenetére
Tegnap a frissítés alatt végig töltőn volt, utána 6 ora alatt beszélgetéssel, fórum olvasgatassal, meg a 'belakással' sikerült 70rol 10 %ra lehúzni az aksit. Miután az akkuhasznalatnal kivettem h a nem szüksége cuccok ne fussanak a háttérben minden ok. Fel 7kor vettem le töltőről, beszéltem, viber, fb, fórum stb. Most 84 %, kb. Mint eddig 8.0val.(amúgy 625)
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
de, de nem ugy, hogy feloldom a kijelzot, belepek az fb messengerbe, megnezek egy embert, hogy mikor volt utoljara fent, viberbe belepek, ugyan ez, majd ie es elolvasok itt 50 uj hsz-t. ez tart vagy 10 percig es merul a telefon 10%-ot. es nem a messenger, nem a viber eszi, hanem a phone.
-
Воланд
titán
-
Alexios
veterán
Amúgy nekem messze az ie fogyaszotta a legtöbbet a battery saver szerint, pedig alig használtam kb.. És cortana is egész sokat, pedig tegnap kicsit szórakoztam vele és annyi volt a használat, lehet inkább ki is kapcsolom.
-
Воланд
titán
de irrealisan sokat eszik. az nem normalis, hogy reggel hetkor vettem le toltorol, most meg 57%-on van, ugy, hogy nem hasznaltam semmivel sem tobbet, mint tegnap. tegnap ilyenkor 85% korul volt. ez nem normalis. leszarnam, ha egy-ket szazalek elteres lenne, de nem annyi van.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Engem az bosszant fel ezzel a 8.1-gyel kapcsolatban hogy nem jegyzi meg a dolgokat néhol. Pl. ha belépek a fényképekhez nem jegyzi meg ha a mappák részből lépek ki, mert mikor visszamegyek megint az összes képet látom. Vagy még a podcast részben ha beállítom hogy csak a letöltötteket mutassa szarik rá és amint oldalra lépek és vissza megint az összes epizódot mutatja ami rohadtul idegesítő. Jah meg az aksim élettartama érezhetően lecsökkent aktív használat mellett. Viszon stabilabb és gördülékenyebb a 8-tól ami tetszik.
Jah meg ha a notif centerből lépek be egy alkalmazásba a csempéről nem tűnik el az értesítés ami megint csak bosszant mert így tök feleslegessé válik a lehuzható sáv ha úgyis 2-szer kell belépnem hogy ne mutassa a csempén az értesítést. De ha az élő csempét kikapcsolom akkor meg màr nincs meg a WP fíling, hanem olyan hulla merev lesz a rendszer.Egyébként akinek gondja van a WP billentyűzetével javaslom próbálja ki az iOS-en, egy fél óra volt mire ezt a hozzászólást megírtam ipad-ről és a hajam majdnem kiléptem a hülye autocorrection miatt.
-
csipszikutya
senior tag
Segítsetek kérlek!
Nyomtam az 520-nak az első frissítés után egy HR-t a beállításoból...
Újraindul becsülettel, elkezd fogaskerekezni de kb 2 perc után egy szomorú fejet rak ki és kikapcsol...
Ilyenkor mit lehet tenni?
Ja és ha bekapcsolom akkor fogaskerekezik tovább...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest