- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- MIUI / HyperOS topik
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
Na emberek, senki nem tudja? Gépről wifin nézni videót a telón lehetétséges, vagy hagyjak fel vele?
Van ingyenes player ami kezeli a feliratokat?[ Szerkesztve ]
-
szabosasito
aktív tag
Kis segítségre lenne szükségem. Telefon számaim eltűntek a névjegyzékből. Google szinkronizálás révén tettem fel őket. Ez mitől lehet és, hogyan tudom újra leszinkronizálni ?A Lumia System Updaterből a Preview for Developert szedtem le, ez okozhatta?
Előre is köszönöm. ( Lumia 920 )[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
teljesen lenémítani ugye nem lehet? Csak rezgésig lehet halkítani?
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
zsírsámán
senior tag
Még mindig nem tudom magam túltenni azon, hogy komolyan egy frissítéssel elintézte a nokia, hogy az eddig jól használható WP7-es nokia music-ot egyszerre csak átnevezte és WP8-assá tette. Fájt nekik, hogy a régebbi userek is kiélvezhették az appot vagy mi?
-
Sir81
aktív tag
Hali!
Tegnap vettem egy Nokia Lumia 520-as telót Domino Surf csomaggal.
Nem megy a net pedig az adatforgalmat engedélyeztem.
Manuálisan mit és hol kell beütni hogy tudjak végre netezni is rajta???internetelérési pont szerkesztése:
elérési pont: ?
felhasználónév: ?
Jelszó: ?
Proxykiszolgáló: ?
Proxyport: ? -
tixem
addikt
ugyanez csak telenor
vettem 820-at és hiába volt aktív mobilnetem, addig nem tudtam használni amíg be nem mentem a szolgáltatóhoz beállítani a profilt.
Az elérési ponthoz írta be a faszi, hogy online, ennyi. Innentől kezdve már ment is. Valami hasonló kell a kollégának is.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Sir81
aktív tag
Jött sms is róla azonnal.
Megkaptam a 200 Mb adatforgalmat meg a 2000 forintos lebeszélhetőséget.
Este telefonáltam a 1430-ba és ott azt az infót kaptam hogy aktiválva van minden de úgy látja a telefonomon nincs beállítva a net...
Küldött egy mellékletet hogy mit kell beírni meg hova, mondom fasza, de még így is szar.
Ma munka után estem be Trémobilhoz, kivártam a soromat, majd közölte a hölgy hogy jajj a szervizesek csak 5-ig vannak, mondom én meg pont 5-re érek be a városba munkából de kurvára ne zavarja.
Mondjuk már a vásárlásnál elég flegma volt a picsa, ki sem várta hogy bekapcsoljon a teló, inkább benyőgte hogy ez lemerült, otthon töltsem fel.
Anyátok!!! -
Sir81
aktív tag
válasz Peter Kiss #27970 üzenetére
Beírtam, újraindítottam és baszik rá, nagy büdös semmi!
-
DaveHutt
őstag
t-mobile.hu, mobil-előfizetésem menü. ha nem kaptal jelszot a csomaggal vagy nem kerte a csaj h allitsak be neked (baszni szoktak a munkajukra), akkor Nem tudom a jelszavam menunel igenyelhetsz ideiglenest, majd veglegest. ha sikerul belepni, akkor a csomagod kb minenet at tudod allitani magad, tobbek kozott mobilnetet is kapcsolhatsz be.
ha reszletek kellenek, a nagy t-mobile topikot tudom itt a ph!-n ajanlani.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Lall
veterán
válasz Воланд #27978 üzenetére
Picit azért sikerült sikerült lábon lőni saját magukat. Az 1GB RAM miatt szerintem vásárlás előtt sokaknak kiesik majd az 520, 620, 625, 720. Árazás után kiderül.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz mukibuci #27983 üzenetére
Pffff, Ennyi pénzért vaku es HD kijelző ia mehetett volna bele. Pedig pont írni akartam hogy ez jo lesz legalsó kategorianak, es egyel fölé jöhetne 725 HD kijelzővel. De 70k-ert ez az 525 nem a legolcsóbb kategória...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #27985 üzenetére
izé, csak tippelek a 625 kezdő árából
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Воланд
titán
válasz legiaap #27980 üzenetére
"Nokia Singapore has some information on pricing and availability. We're looking at a launch around December 14 and pricing starting at SGD 249 (about 198 USD)." [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Szólista
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy Lumia 520 vásárlásán.Most olvastam egy másik fórumon,hogy a WP-s telónál nem lehetséges egyszerre 2programmot futtatni?WP8 és WP8 telefon
Jól értelmezem,hogy pl:zenehallgatás közben nem lehet böngészni a neten? Ez nagy kár lenne mert nagyon tetszik az 520 és a WP.Nem vagyok normális. Na és?!
-
Lall
veterán
válasz polonic #27993 üzenetére
Ne írd, hogy ne vegye, mert a szemfüles? modik nem szerretik.
Szólista: Baromság
"WP8 alatt nincs (A Symbian és Android alatt megismert) valós multitasking, úgynevezett "fagyasztós" multitaskingja van, ami többek között a következőképpen nyilvánul meg: ha elindítasz például egy zseblámpa programot, akkor nem tudsz például böngészni az interneten úgy, hogy közben megy a zseblámpa. --> Ez a csevegőprogramoknál nem így van. A Skype, WhatsApp, Viber végig fut a háttérben, ha üzenet, hívás jön rögtön jelez, ha fut az app ha nem. (by skyrush7)"
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Szólista
senior tag
NGA és LAIII köszönöm a gyors választ.
Nekem is furcsa volt,mert egyik topicban sem olvastam ilyet.De mivel nem értek hozzá inkább megkérdeztem.Nem vagyok normális. Na és?!
-
snoopycica
csendes tag
Problémám megoldva, köszi a segítséget mindenkinek!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest