- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- MIUI / HyperOS topik
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Bő két héttel a régióváltás után előjött az xbox music a telefonon.
-
dejaris
addikt
válasz szőröscica #27201 üzenetére
Orulj neki, hogy az MS kuzd a ma elhatalmasodott allando rohanas ellen
-
szőröscica
addikt
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a gmail fiók szinkronizálási hibájával találkozott már valaki?
Este voltam Apámnál, beállítottuk az 520-asát szépen, de a gmailről nem akarja a leveleket letölteni. Folyton azt írja, hogy beavatkozás szükséges, megadom a jelszót, akkor kiírja, hogy szinkronizálás, de nem történik semmi. -
Blyan
félisten
válasz szőröscica #27207 üzenetére
Próbáld úgy, hogy új fiók hozzáadása, Outlook, beírod a emai + jelszót, aztán bejelentkezni próbál, nem fog menni, akkor kitöltöd a következőket:
Tartomány: google
kiszolgáló: m.google.com
felhasználónév: neved@gmail.com
jelszóThe ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
viewdetails
addikt
válasz szőröscica #27207 üzenetére
Igen, ismerős, megoldás Blyan által leírva. Képes előadni pár hetes problémamentes működés után is ilyet, szóval még egész gyorsan eldöntötte a Google, hogy nem vagytok neki "szimpatikusak".
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Blyan
félisten
válasz szőröscica #27211 üzenetére
Jah, hát nem árt lekövetni a júzer efféle lépéseit.
Viszont az általam említett módszerrel működik a push Gmail esetén is. Egyelőre.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
ferrari1
őstag
Azon gondolkodom, hogy ki kellene próbálnom a WP rendszert kíváncsiságból. Mindezt úgy szeretném, hogy minél kisebb bukóval tudjak kiszállni a próbadarabból. Ha megtetszik lehet beleugranék egy 1020 vagy ha kijön egy a fölötti darabba. Szerintetek alkalmas lenne erre a feladatra egy Lumia 520-as?
-
Воланд
titán
Nokia’s Refocus app to be released today for all Pureview handsets
Nokia Releases Updated Nokia Imaging SDK With New Capabilities
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
savoo
addikt
Phriz.be WP8
-
DaveHutt
őstag
WP 7.8-on használja vki más a Viber for WP7 alkalmazást? Mostanában cseszik megjeleníteni a csempén az értesítéseket, mert hát minek is az. Azért kérdezem, mert volt hardware reset, meg hangerős firmware csere és még mindig egy nagy rakás trágya. Agyam eldobom ettől a fostalicska programtól. És igen, minden ismerősöm ezen pötyög.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Воланд #27214 üzenetére
Ez a Refocus egyelőre egy tál kaki. Olyan zajos a kamerakép, mint egy kétezer forintos vga kamerás mobilon. Így az elkészült fotó is hasonlón szar.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lacces
őstag
Üdv Uraim,
Ez a térkép korlátozás pontosan hogy is van? Én, úgy tudtam, hogy Lumia 520 esetén, hogy a navigáció nem működik.
Kint voltam Ausztriában, de igazából semmi sem működött, sem a térkép, sem a navigáció, tömegközlekedés sem, és a Skype sem .
Én abban a hiszemben éltem, hogy a térkép használható, de így úgy tűnik, hogy csak itthonról lehet... nézegetni más országok térképét. -
SpongyaBob
veterán
Szerintetek az mitől van, ha számítógépről felmásolok zenéket, videókat az SD kártyára (egyszer) és mikor a telón nézem vissza megduplázódnak a fájlok Tehát 2-3x jeleníti meg az adott fájlt, viszont amikor törölni akarom az egyiket akkor ami maradt és megpróbálnám lejátszani arra azt írja, hogy nem játszható le.. Ez miért van?
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
őstag
Annyiszor akartam Már kerdezni, volt pár hete olyan akció h azt hiszem $200-ra akciozták le a 920-at? Vagy álmodtam? De most komolyan.
-
Integrale
veterán
válasz SpongyaBob #27227 üzenetére
Az SD sebessege es a rejtett mappakban levo adatok okoztak nalam ilyet.
Szamitogeprol nyisd meg a telefont, rejtett fajlokat tedd lathatova, es a zenek kozott vannak kulonbozo mappak. (boritok, eloadok adatai stb) ezeket toroltem es jo lett.
Kesobb viszont elojon ha azzal a szerencsetlen programmal masolom fel a szamokat. Celiranyosan bemasolva sajatgepen keresztul nincs ilyen. (nalam)visszasirom a Zune-t!
"Bad reklám is reklám too"
-
Integrale
veterán
válasz SpongyaBob #27236 üzenetére
A szinkronizacios program, nem jut eszembe a neve hirtelen. Megcsinaltam szepen mindent, formaztam, ramasoltam az albumokat, egy honapig jo is volt. A napokban ket lejatszasi listat masoltam az emlitett programmal, es azota 3-6x van egymas utan 1-1 szam.
"Bad reklám is reklám too"
-
törölt tag
Van olyan program a Store-ban, ami lehetővé teszi a laptop és a Lumia közti fájlküldést WiFi kapcsolaton keresztül?
-
JamesHun
addikt
Sziasztok
Van valami jó progi asztali gépre ami a telefonon (Lumia 625) lévő kontaktokat látja és könnyen szerkeszthető, törölhető minden adat, kontakt? Kis káosz lett a fiókok és a régi telefon kontaktjainak az áttöltéséből és a kontaklistám tele van email címmel , meg duplikációkkal (és csak a telefonba áthozott kontakt lista az aktív)
SeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz mukibuci #27243 üzenetére
köszi a segítséget
a csavar, hogy a kontaktok átrakásakor még nem volt 1 fiók sem hozzáadva. mindent csak utána adtam hozzá és a kontaktokat amiket androidból átvett azokat nem szinkronizálta fel
bár csak este néztem meg, de akkor üres volt ott a kontaktlista
vagy napi ritkán szinkronizál fel és le onnan/oda?SeriesX: JamesSHun
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Jelszókezelők
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardcore café
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BMW topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- PlayStation 5
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest