Hirdetés
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Egyre kevesebb marad a képzeletre az Oppo Find X8-cal kapcsolatban
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Hirdetés
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Középpontban mini Goku
gp A végső kiadás érkezése alig négy nap múlva várható.
-
Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
ma A Balkán tetején teszteltük a brutális tudással és árral befutott sportórát.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz Dinter #17951 üzenetére
Ronda? Én nem látom az EOS-t, Te igen?
Psychonaut
Nem hiszem, hülyeség lenne. A 808 is legalább 3 színben van a piacon, miért pont egy Lumia (amelyek mindegyik 3-5 színben pompázik) lenne csak egyszínű.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
madd dogg
senior tag
Felvettem a Dictaphone nevű appal pár hangfelvételt, fontos lenne, hogy PC-n vissza tudjam hallgatni ezeket, tanuláshoz. De ez a gané Zune nem mutatja a zenék között a fájlokat. Rá tudom másolni valahogy a gépre ezeket, vagy a WP7 erre is képtelen?
-
madd dogg
senior tag
Akkor a program volt a hibás. Rendben, köszönöm. Szerencsére még van időm felvenni mégegyszer, az lett volna gáz, ha egyáltalán nem lehet megosztani.
-
madd dogg
senior tag
Köszönöm Viszont a OneNote felvételek borzalmas minőségűek, úgyhogy maradtam a FreeRecorder mellett, hasznos progi. Köszi mukibuci.
-
legiaap
nagyúr
Na ma sikerült frankón egy csúszásmentes linóleumra pofája ejtenem a Radart olyan 1,5 méterről.
Lett is egy fasza karc a kijelző közepén, meg az alsó eltávolítható műanyag mindkét vége tiszta karc lett.
Csajom faszán vigyázott rá én meg nap alatt rottyra vágom...How are U today? Just kidding...I don't care!
-
félisten
-
pzstm
titán
There is breaking news about Windows Phone today but @LarryALieberman is saving it for his session coming up next. #msteched
Várjuk
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tybsen
addikt
Nem tudom mi lesz a bejelentés de az androidos ouloook app magától gyorsan ki is jelentkezett és ma reggel már csak a bejelentkezési ablak fogadott. Nagyon szimpatikus hogy androidra is megpróbálnak becsempészni néhány apróságot hogy belekóstolhasson az ember a jóba.
-
Flashback
addikt
Bocs hogy nem linkesítem lelórol vagyok.
[ Módosította: mukibuci ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Blyan
félisten
válasz Flashback #17996 üzenetére
Annyira utálom ezeket a képeket. Ha szivárogtat, akkor tegye rendesen.
Egyébként telefonról sem túl bonyi linkelni (főleg ha nem mobilnézetben használod a fórumot), nyomd meg a félkövér gombot, cseréld ki a B betűket L-re, és az első L után kettőspont és a link, a ] [ közé pedig elég annyit írnod link
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
=WiNTeR=
senior tag
Jól emlékszem, hogy cfw-s omnián nem szabad factory reset-et csinálni, valamint OS update-et lefuttatni?
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kupon kunyeráló
- Hálózati / IP kamera