Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
Hirdetés
-
Kipróbáltuk a Sharge mini napelemét
ma Ami a videóból kimaradt: Shargeek 170-hez való Power Bank Solar Panel.
-
Élethű videót gyárt a Meta AI, célpontban Hollywood?
it Az OpenAI ellen olyan AI-modellt vet be a Meta, amely élethű videókat generál, hanggal.
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Középpontban mini Goku
gp A végső kiadás érkezése alig négy nap múlva várható.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz Psychonaut #17900 üzenetére
Nem is ellentmondani akartam neked, csak simán kifejtettem a véleményem a témával kapcsolatban. Semmi gond nincs azzal, ha van átfedés a véleményünkben.
A háttérkép meg olyan dolog, hogy a rendszer felépítése a legkevésbé sem kéri, mert nincs hova. Nekem a listák alatt ne legyen kép, a csempék alatt meg nincs értelme. Nem értem azokat akiknek nem elég a lockscreen. Én belátom, hogy minden embernek mások az igényei, de egyszerűen totál ellentmond minden praktikus indoknak, hogy legyen háttér a menüben.
-
Psychonaut
addikt
válasz CyberPunk666 #17901 üzenetére
Persze, hogy nincs gond vele, sőt.
Csak én még mindig nem látom indokoltnak - fent kifejtett indokok miatt - a hőbörgést akkor, ha egy jóval kisebb prioritású plusz funkció belekerül a rendszerbe. Valószínűleg nem vesz el erőforrást a nagyobb prioritású fejlesztések elől, vagy legalábbis elhanyagolhatót.Neked lehet, hogy nincs szükséged háttérképre, másnak meg lehet, hogy tetszene. Nem kell, hogy neked logikus legyen, mert a lehetőséged meglesz arra, hogy ne használd (már ha belekerül egyáltalán a rendszerbe).
-
Ádám16
addikt
válasz CyberPunk666 #17901 üzenetére
Nekem például nagyon tudna tetszeni, ha egy ugyanolyan színű hátteret be tudnék tenni, mint a csempe színe..
-
MATEO6600
őstag
Amoled alatt a nemfekete háttér amúgy is nagyon szívja az akksit.
-
rgeorge
addikt
válasz legiaap #17906 üzenetére
Ezt kifejtenéd? LCD kijelző fogyasztása nem függ mástól lényegében, csak a háttérvilágítás erősségétől. Ennek meg semmi köze a megjelenített képhez.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
válasz legiaap #17908 üzenetére
Ez egy általános figyelmeztetés volt, ami nem figyelte, milyen a kijelző tipusa, de pont az amoled miatt került be a rendszerbe.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
MATEO6600
őstag
válasz Psychonaut #17905 üzenetére
Nem tudom ezt mér írtad, remélem nem az én mondatomból szűrted le.
Én úgy tudom, hogy az AMOLED-nél a feketén kívüli összes szín többet fogyaszt nála. -
legiaap
nagyúr
Az miért van, hogy a Radaron az otulook-omat ugyanúgy beállítottam, mint 920-on, viszont mikor belépek, nem látom az összes levelem?
Mit ronthattam el?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Lall
veterán
válasz legiaap #17911 üzenetére
Azt, hogy kézbe vetted.
Komolyra fordítva. Az szinkronizálási beállításoknál azt hiszem az 1 hét az alapértelmezett. Állítsd át az emailek letöltését "nincs időkorlát"-ra.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Psychonaut
addikt
válasz MATEO6600 #17910 üzenetére
De, pontosan abból szűrtem le. Miután előtte a cserélhető háttérről volt eszmecsere, te pedig azt írtad "a nemfekete háttér amúgy is nagyon szívja az akksit". Ez szerintem erősen azt implikálja, hogy ezek alapján felesleges is bármi más opciót elérhetővé tenni.
Egyébként igen, jól tudod, AMOLED képernyőknél a fekete szín megjelenítésénél minden máshoz több energia kell.
-
saiyajin
senior tag
-
=WiNTeR=
senior tag
-
legiaap
nagyúr
Restart már volt. Akkor várok, hátha észhez tér.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
MATEO6600
őstag
válasz Psychonaut #17915 üzenetére
Nálam nagyon nem ezt implikálja.
Az akartam csak kifejezni, hogy a fekete háttér sokkal kevesebbet fogyaszt, attól még engem nem zavar, ha lesz más szín is, nem mondtam, hogy ne legyen ilyen opció. -
tybsen
addikt
válasz CyberPunk666 #17899 üzenetére
+1. Na meg a tárhely probléma megoldása, magyar nyelven diktálás, egy-két dolog és vissza is jövök droidról.
-
dejaris
addikt
@polonic Nem arrol volt szo, hogy Alaszkaban nincs tax? Mert en most direkt atkoltoztem Manhattanbol (nem aprozom el, de igazabol annyira tetszett a zip code-ja), es megis az email szerint kb 10%-os adot is rahuztak az app arara.
-
Psychonaut
addikt
-
andris811
tag
Van olyan lehetőség, hogy ha ki van kapcsolva a telefon, vagy, ha foglalt, akkor egy előre megírt üzenetet küldjön a hívónak? wp7.8-on
-
CyberPunk666
senior tag
válasz andris811 #17926 üzenetére
kikapcsolásos: ez nem mobilOS függő dolog, hanem szolgáltató, mert ha ki van kapcsolva a mobil, akkor eleve meg sem érkezik a hívás, amire reagálhatna...
Foglaltságra viszont van, be lehet állítani a hívásvárakoztatást, és elutasító sms-ek közé beírod, amit akarsz, majd ha hív, akkor rányomsz, szerintem az sem kizárt, hogy van ezt automatizáló app is.
-
savoo
addikt
válasz CyberPunk666 #17929 üzenetére
WP7-ről volt szó.
-
dejaris
addikt
válasz polonic #17925 üzenetére
Na ott meg a regi van (es amit nem ertek, hogy lehet, hogy en tudok 4 fele (Gb, US personal, HU personal, HU business) "alprofil" kozul valogatni ). Pedig, mikor telefonon hozzaadtam a kartyat, akkor bepotyogtem neki egy uj cimet, a hozzaadas folyamataban, es raadasul el is felejtettem azt
-
Lall
veterán
válasz CyberPunk666 #17932 üzenetére
Nincs, nem.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
manoarc
senior tag
Sziasztok , Lumia 610 szinkronizálás közben (zune software) jelzett , hogy van frissítés és érdemes rátenni.
A kérdésem az lenne, hogy megmarad rajta minden frissítés után vagy majd újra kell tennem rá a dolgokat ?
7.5 van rajta egyébként.{。^◕‿◕^。}
-
polonic
félisten
Nem igaz, hogy ez az outlook skype integráció ennyit késik. Az volt a cikkekben, hogy jön a következő hetekben, nem hónapokról volt szó.
-
Flashback
addikt
Nem a reklám helye, de ez nem elírás véletlenül?
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
CarajoEsp
senior tag
válasz polonic #17940 üzenetére
Angol fiókom van és tökéletesen elérhető(Na jó, ez Bullsitt), mert egyszer meg, aztán újra akarja tölteni a Webes plugint, szóval felraktam a normál skype-ot azt kész.
Egykébként, intenzív használat mellett a telefonos alkalmazás olyan dolgokat csinál, hogy égnek álla halyam, a multkor fehér zajt dobott ki a telefon kijelzője, akksi kivét segített csak.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
polonic
félisten
válasz CarajoEsp #17944 üzenetére
Akkor ezért megy neked. UK fiókba vált elérhetővé először. De az usa és germán fiókokra mondták, hogy a következő hetekben. Azóta is érkezik. Rohadt jó lenne, mert melóból csak így tudnék skype-olni, nem telepíthetem fel a gépre az alkalmazást.
A plugin viszont nem kell csak a híváshoz, igaz? Plugin nélkül megy a chat része?
Nálam egyébként a mobilos skype teljesen jól működik. Nagyon bírom már. Minden hívást meg videóhívást telefonról szoktam lebonyolítani.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az EOS varhatoan Snapdragon S4 Pro-val lesz szerelve, vagy valam ujdonsaggal? Mi a legujabb pletyka?
while (!sleep) sheep++;
-
pzstm
titán
nekem úgy rémlik, hardverileg semmi óriási extra nem lesz benne a kamerán kívül. Vagyis szokásos proci, 1GB RAM stb...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Blyan
félisten
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen