Hirdetés
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Magisk
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Netfone
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
ma Friss renderkép és tárhely információ is érkezett.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Sziasztok!
Skydrive-ra rakok fel word doksikat, és amikor telefonon megnyitom, akkor nem látszanak benne a képek, ez miért van?
Make things work
-
legiaap
nagyúr
Csináltam egy HR-t a Radaron. Megvolt bevezető beállításos rész SIM nélkül még. Most meg nem akar kikapcsolni a kijelző és hiába nyomom meg bármelyik gombot alul rezzen, de semmi sem történik.
Találkozott már valaki ilyennel?Lényegtelen már
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
madd dogg
senior tag
válasz X Factor #17808 üzenetére
Nálam megnyitja, ránagyítani nem tudok, de szépen tördeli. A 65 oldalas szakdogám nagyméretű fotókkal van tele, és jó. De eltart egy ideig míg betölt. Lehet, hogy még várnod kell. Amíg felül azt írja, hogy dokumentum megnyitása, addig még nem fogod látni.
Többiek: tényleg kib@szott komolytalan a topic, értelmes kérdésekre soha semmi válasz, csak a hülyeségre.
-
polonic
félisten
a végleges windows phone desktopp app megérkezett
[link] -
nicu71
addikt
válasz polonic #17818 üzenetére
bassza meg...ÉPP tegnap kellett ezt telepiteni munkatársam pc-jére,vett egy 620-at,én lőttem be neki a kicsikét...de tegnap még az angol nyelvű béta volt,és ők KICSIT sem értik/persze a gyereknek iskolába heti 6 órában kell hogy tanulja a franciát.... / erre inkább nyomtam egy uninstallt...erre most kijön a végső változat
Persze, nem is szükséges ez hozzá,ugye simán használható az asztali win explorer is
Amúgy nagyon kis baba ez a 620,komolyan megszerettem!"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
polonic
félisten
Zöld 920
Szerintem ocsmány. -
btudos
veterán
Tegnap este sikerült egy ilyet produkálnia a nálam lévő 520-nak, bár elég elcseszett kép lett, de a lényeg látszik. Néztem 5 percig, majd kiszedtem az akksit (mondván nagyobb baja nem lehet), azóta hiba nélkül megy. Találkozott már valaki ezzel?
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
btudos
veterán
válasz CyberPunk666 #17828 üzenetére
Az megvan. Semmi gond a telefonnal azota, ez egyszeri eset volt.
A nyikorgas megvan, de alapbol nem jon elo, csak ha direkt ott nyomogatom.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
L.L.
senior tag
Sziasztok,
Lumia 800-as WP 7.8 telefonomon, a hotmail-es emaileknél pár napja nem működik a push. A képernyő lezárása után kb. 2-3 percig gondd nélkül megérkezik, utána viszont csak 10-15 percre a küldés után, és közben hiába oldom fel a képernyőt akkor is csak manuális frissítéssel kapom meg előbb. A beállításaim biztosan jók, és mindegy hogy wifit vagy mobilnetet használok. Van valakinek tanácsa? Köszi
-
Воланд
titán
"Microsoft will also sync tabs now across Windows 8.1 and Windows Phone, meaning you'll be able to access and load up the tabs that were last used on other devices. It's very similar to Google's Chrome sync option. It will require a "future version of Windows Phone," says Harris, but Microsoft isn't commenting any further." [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Sparrow88
tag
válasz Воланд #17838 üzenetére
Sziasztok!
Tudtok segíteni, h WP8-hoz (Lumia620) mit ill. honnan kell leszedni, h a rendszer által letöltött ideiglenes file-okat amikre semmi szükség le lehessen törölni? Tulajdonképpen vmi olyasmi kellene gondolom amivel a tárhelyet lehet karbantartani, gondolom van vmi ilyen app.
És esetleg pár jó tanács még, h mit kell ill. érdemes éetörölni és mi az amit véletlenül se.
Előre is köszönöm! -
MasterMark
titán
A Nokia Care az mit csinál?
Switch Tax
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz MasterMark #17841 üzenetére
Most már semmit. Letiltották a használatát, ha jól tévedek...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
madd dogg
senior tag
válasz MasterMark #17847 üzenetére
?
-
CyberPunk666
senior tag
Üzenetírásnál lehet valahonnan leszedni magyar szókészletet, hogy azokat is felajánlja gépelés közben? Vagy esetleg ez majd várható magyarul egy későbbi frissítésben? Meg tanítani, hogy lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerékpársportok
- Politika
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen