Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Beindult a Galaxy S25 képhenger
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
Hirdetés
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - A GT karakterek sem hiányozhatnak
gp A játékban számos ismert karakter közül választhatnak majd a rajongók.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
Az mennyire rendellenes, ha a skype-ot háttérbe teszem akkor kijelentkeztet?
Renault Megane IV Limited
-
CyberPunk666
senior tag
Asztali win8 alatt is gond van a facebook üzenetekkel. De hozzá kell tennem, hogy aránylag ritkán, és kb 5 percet késnek ilyenkor az üzenetek (ami egy chatelést már megakadályoz), talán 1-2 alkalommal volt nagyobb, de akkor a böngészőben sem ment normálisan.
Viszont az esetek 95%-ában meg jól megy. Az e-mail meg egyszerre jelez a gmail üzenetjelzőjével.
Amúgy panaszt is tettem valamelyik nap a vodánál arra, hogy az eladók enyhén szólva is képzetlenek és részrehajlóak.
a párom volt benn az egyik üzletben érdeklődni, hogy kapható-e már, és ott megpróbálták lebeszélni: "Azért rossz, mert nem andorid van rajta" szöveggel. Azért ez nem hiszem, hogy normális hozzáállás. Nyilván nem egy samsung s3, de a kettő között ÖTSZÖRÖS árkülönbség van, az olcsó andoridok meg nem éppen a felhasználói élményről híresek. Árkategóriájában pedig kimondottan jó az L520.
Ha ott lettem volna, mondtam volna az ügyintézőnek, hogy igen tudom, azért veszem, mert nem andorid. -
=WiNTeR=
senior tag
Az Omnia7 kártyafüggőségét mi határozza meg? a ROM?
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
btudos
veterán
Whatsapp, Facebook és e-mail alapú a kommunikációm 90 %-a a telefonálást leszámítva. Whatsapp tökéletes, és az integrált Facebook chat is 1-1 kimaradást leszámítva hibátlan, de ennyit megbocsátok neki.
Ne túlozzunk, hogy alkalmatlan az online kommunikációra, mert nagyon nem az, de azt aláírom, hogy elég hektikus, és felhasználónként változó a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
mbale
tag
válasz btudos #17758 üzenetére
Havi 1x késsen 5 percet, ezt lenyelem, de hogy rendszeresen késsen, mindezt gyakran órásokkal .. na ettől válik nálam alkalmatlanná kommunikációra, főleg úgy, hogy a többi platformon ezek mind működnek.
Röhej. Pont ebben a pillanatban jött pontosan 12 perc késéssel az értesítés whatsappon. Időzítés..[ Szerkesztve ]
Zag Zag
-
MasterMark
titán
válasz polonic #17761 üzenetére
Igen.
más: A chat-tel nem is a késés a legnagyobb probléma, hanem az amikor utána egyszerre bedob vagy 5 üzenetet random sorrendben, és van olyan ami soha nem jön meg. (Beépített chat.)
Egyébként simán lehet élni a böngészős chat-tel is, csak nem olyan kényelmes.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
kolosanyi
veterán
WP7 alatt nálam is használhatatlan a chat. Egyedül a Groupme működik rendesen, de azt meg barátnőmön kívül senki nem használja. Egyszerűen fos, nem kell ragozni. Az minden, csak nem real time chat, hogy össze-vissza kapom meg üzeneteket. Az meg a hab a tortán, hogy nem is értesít róla rendesen a rendszer. Én inkább le is szedtem minden im appot, a beépített Facebook chatet meg kikapcsoltam, így nem idegesít, hogy nem jött át valami...
-
CarajoEsp
senior tag
Wp8 alatt, Lumia 820-al, amit szeretnék az mind megjön, a facebook beta appja egyáltalán nem értesít, de mivel az én csempén úgyis látok mindent, ez engem nem zavar.(mivel akik fontosak, azokhoz plussz értesítő is be vann állítva, így azok mindíg napra készek egy külön kirakott Tile-on)
Skype működik, mint a gép, mást nem is használok mondjuk.
Szóval 1 pont oda, hogy ami kell, az időben megjön.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
StLui
veterán
válasz sereeff #17748 üzenetére
Ez az ami nekem pl semmit nem ért, mert az asztali gépen írt bejegyzéseimet nem teszi be ide, tehát követhetetlen lesz a beszélgetés. Ráadásul ha nem ketten vagytok a beszélgetésbe akkor semmiféle értesítés nem érkezik oda, se így se úgy.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
ribery22
tag
Hamár facebook: a gyári üzenetküldőben az online fül alatt hova jelentkezik be? Csak hotmail/skype? Mert azt írja senki sincs online, pedig vannak PC szerint.
Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
negyven2
veterán
válasz ribery22 #17773 üzenetére
Ezt még érdemesebb megnézni, mert emiatt is előfordulhat, hogy nem működik.
Kis kiegészítés, Facebook alatt így hozhatod elő az appokat.
A Microsft fiók összekapcsolásának az állapotát, meg itt nézheted meg. Itt a Manage accounts/Fiókok kezelése-re kell kattintani, majd ott a Facebook alatt Edit/Szerkesztés-nél jön be az amit fentebb linkeltem.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
matyi012345
őstag
Mi lehet a gond, ha az uc browser nem menti el a jelszavaimat? Be van allitva hogy automatikusan mentse el.
-
CyberPunk666
senior tag
Csengés és rezgés. Megfejtettem a működést. Szóval rezeg és cseng is, de FELVÁLTVA. először elkezd rezegni, majd utána cseng, és amint a csengőhang végére ért, akkor rezeg és kezdi elölről a csengőhangot.
Ez hosszú csengőhang esetén, úgy tűnhet, mintha nem rezegne. Elég hülye megoldás, de szerencsére én mindig rezgőn tartom évek óta a telefonom, engem nem érint, de akkor már értjük miért van ez a sok ellentétes tapasztalat.
(lumia 520-on tesztelve)
-
Blyan
félisten
válasz CyberPunk666 #17777 üzenetére
Na és milyen az 520?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
CyberPunk666
senior tag
-
Blyan
félisten
válasz CyberPunk666 #17779 üzenetére
Elolvastam, köszi!
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MasterMark
titán
Valakinek megy a Vezeték nélküli szinkronizálás úgy, hogy a telefon WiFi-n van a gép, pedig kábelen?
Switch Tax
-
MODERÁTOR
válasz CyberPunk666 #17777 üzenetére
azért van ez a sok ellentétes tapasztalat, mert a htc-ken h beállítasz egy fél perces csengőhangot, akkor nem csak az elején és a végén rezeg, hanem közben is, mint minden rendes telefon
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz mukibuci #17783 üzenetére
Mondjuk ez az 520 elég gyengén rezeg, ami nagy baj, mert én mindig lenémítva használom a telefonokat. De lehet rá kell szoknom a csengés ki/be kapcsolgatására.
Szerencsére eddig kevés a negatív dolog, de ez is egy közülük. A másik, hogy remélem lesz olyan hátlap, amibe madzagot is lehet fűzni...
A képernyő high érzékenységen, meg közelítésre már működésbe lép. ^^ Biztos hasznos lesz majd kesztyűben, de most inkább zavaró volt, hogy végignyomtam a fél képernyőt, mert túl közel vittem hozzá az ujjam
-
daniel909
addikt
miért vág szomorú fejet a message tile-om??
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
ribery22
tag
válasz CyberPunk666 #17784 üzenetére
Az S4-nek ehhez kamera is kell. Itt meg nem kell integetni, csak úgy csinálsz, mint rendesen, csak nem nyúlsz hozzá.
Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
Oppenheimer
veterán
válasz ribery22 #17791 üzenetére
Nem, az S4-ben másik funkció. De S4-ben is super sensitive touch screen van, és ott veszik is hasznát, pl videólejátszóban előnézeti képet kapsz, ha az idősáv fölé tartod az ujjad, vagy a böngészőben egy kereten belül ránagyít a szövegre, ha ott lebegteted az ujjad. Szóval ez kapufa. Ilyen funkciókat az MS meg sose fog beletenni a WP-be...
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
madd dogg
senior tag
Játék közben nagyon zavaró az alsó 3 gomb. Állandóan rányomok-húzok valamelyikre. Remélem egyszer programon belül kikapcsolhatóak lesznek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Beindult a Galaxy S25 képhenger
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen