Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
-
IFA 2024: termetes okosmonitorral gyarapodott az Acer kínálata
ph A CS2 termékcsalád 4K-s képviselője az LG WebOS szoftverkörnyezetét használja, és USB hub is akad rajta.
-
Íme a Silent Hill 2 Remake első másfél órája
gp Egy japán streamernek köszönhetően megnézhetjük, hogy fest a játék felújítása.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
match123
tag
válasz Psychonaut #17701 üzenetére
Arra sincs, hogy a hangprofilokat valamilyen eseményhez rendelje? Esetleg időhöz? (tényleg, a wifi on off is működhetne időre, az nem olyan nagy kompromisszum).
-
match123
tag
válasz Psychonaut #17704 üzenetére
Aham, tehát lekéne szoknom a túlzott kényelmességről
Köszi az infókat
-
CyberPunk666
senior tag
Nem szólók le senkit, mert tudom, hogy mindenkinek mások az igényei, de a hangerő beállításán/elnémításán kívül mire jó a sokféle profil?
Otthon más háttér és színek, a munkahelyen más csengőhang? Ezek tényleg fontosak?
Mint mondtam ez nem leszólás, nem vagyunk egyformák, de akkor sem igazán értem ennek a lényegét. Beállítom a hangerőt a helyzettől függően, és ennyi... -
Blyan
félisten
válasz Psychonaut #17708 üzenetére
Aki nem vállalja, nem is igazi férfi!
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Aakisan
aktív tag
Ezzel jár egy minőségi OS.
-
match123
tag
válasz CyberPunk666 #17707 üzenetére
Ez a két profil kell amit írtál, rezgő, meg hangos, a többit én is feleslegesnek tartom. Jelenleg úgy működik a telóm, hogy ha megközelítem a lakást, akkor bekapcsolja a wifi-t, és ha fel tud csatlakozni az otthoni wifire, akkor ráadja a hangerőt. Ha pedig elmegyek otthonról, akkor lenémítja (nem szeretem ha az utcán csörög a telefonom). Meglehetősen kényelmes megoldás.
Egyébként, aki hanggal használja a telefonját, annak jól jöhet, hogy mondjuk a munkahelyén csak valami diszkrét pittyegéssel jelezze ha van valami, ne üvöltsön az irodába 40 másik embernek valami zene amit egyébként szeretne csengőhangnak.
[ Szerkesztve ]
-
match123
tag
válasz CyberPunk666 #17714 üzenetére
Ok, csak van olyan amikor elfelejti az ember, ezért szeretem hogy magától csinálja mindezt. Ok, nem létfontosságú, nem is állítom, csak kényelmes.
-
jeni
félisten
Üdv
Innen ollózva:
kérdés:
"még mindig nem Full HD" A Windows Phone 8 egyáltalán támogatja azt a felbontást?
reagálás:
a WP8 most még nem támogatja. majd ha kijön a frissítés vmikor ősszel, elvileg utána támogatni fogja a Full HD-t is és a több mint 2 magos procit is.
Ezek szerint a mostani Lumia 620-920-ig (és más Windows 8 mobilok) amik két magosak a frissítés után jóval gyorsabb és pörgősebb lesz? -
legiaap
nagyúr
Olyannal találkozott már valaki, hogy a gyári böngészőt használva elkezd valami címet beírni, majd a felugró lehetőségekre ha rákattint semmi sem történik?
Mostanában ezt játsza el nálam.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Boonen007
őstag
Ugye nem lehet tiltani a kijelző forgatást?
-
kolosanyi
veterán
válasz btudos #17719 üzenetére
Pedig simán megoldható. Beleraknak egy 4 magos SoC-ot, de csak 2-t kezel a rendszer belőle. A frissítéssel viszont támogatottá válik a 4 mag kezelése, lám a frissítés máris elhozta a 4 magot.
(#17720) legiaap
Nálam a Lumia 800 csinál néha ilyet. Elég ritka, de előfordult már 7.5-ön és 7.8-on is. -
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Ativ S-en gondolkodok, de olvastam, hogy nem jól működik WP-n a gtalk. Az értesítések nem jönnek meg rögtön vagy mi a baj vele? Kb ez lenne a legfontosabb dolog, ami Androidról kell.
Z Fold 4
-
Psychonaut
addikt
válasz match123 #17711 üzenetére
WiFi mindig be van nálam kapcsolva, így automatikusan csatlakozik, ha ismert hálózatot érzékel. Nem fogyaszt annyi energiát, amennyivel kényelmesebb, hogy nem kell vele szórakoznom. Persze, az általad felvázolt megoldás még energiatakarékosabb, de sajnos nem megoldható.
jeni: "...és a több mint 2 magos procit is"
Ez azt jelenti, hogy 3, 4, 5 ( ) stb. magos procikat. A két magos telefonokat ez nem érinti. Nem ≥2 van a mondatban, hanem >2.[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
válasz daniel909 #17735 üzenetére
"hogy nem jól működik WP-n a gtalk"
szerintem a gtalk soha nem is fog jól működni mivel WP. de ugyanannyira használható a gtalk is mint a fb chat... néha nem jönnek át az üzenetek, néha nem mennek el, néha nem jön értesítés de úgy 70%-ban működik. hozzáteszem: nálam.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
dejaris
addikt
válasz Psychonaut #17734 üzenetére
Ebben nem lennek oly biztos: folyamatos background agent ami pörgeti a gpst.
-
enginev3.0
félisten
válasz daniel909 #17735 üzenetére
Nem jönnek meg az értesítések? Melyikek? email rögtön jelez, facebookon is ha olyan történik, pl hozzászólnak valamidhez
zárt csoport értesítései persze hogy nem jönnek meg
az üzenetekkel nekem semmi bajom, azok is jeleznekA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
tybsen
addikt
válasz enginev3.0 #17739 üzenetére
Mindig ezeken az értesítéseken meg üzeneteken megy a para. Miért nem lehet már végre kimondani nyíltan hogy nem működnek az értesítések úgy hogy azoknak működnie kellene? Érdekes módon mindig vannak akik azt mondják hogy náluk minden működik rendben, másnál pedig mégsem úgy működik ahogy kellene. Kizárólag azért bosszant ennyira ez e téma mert nekem is volt lumia820 és nem működött úgy ahogyan kellett volna. Továbbra is követem a topikot mert érdekel a wp de az értesítések és üzenetek még mindig nincsenek megoldva. Fb, whatsapp, kakaotalk, skype, és még lehetne sorolni.. És amikor azt olvasom hogy minden működik egyszerűen megtévesztőnek találom. Daniel909 szerintem nagyon jól megfogalmazta azt amit én is tapasztaltam értesítések üzenetek néha megjönnek, néha nem.
-
tybsen
addikt
válasz MasterMark #17741 üzenetére
Az a durva hogy igazad van.. számomra a wp az élet nagy rejtélye. Kizárólag azt nem értem hogy a microsoft miért nem nyilatkozik, szerintem mindenki megnyugodna ha végre tiszta vizet öntenenek a pohárba és tudná az ember hogy mi miért van. Mert egyébként pedig egy nagyon szép igényes és szimpatikus rendszer.
-
mbale
tag
válasz tybsen #17740 üzenetére
+111. Csak rá kell keresni neten és látható mennyi probléma van vele.
Microsoft persze le se szarja, sőt van egy olyan érzésem, hogy nem is tud róla és ignorálja az ehhez hasonló feedback-et, valami mondvacsinált indokkal.
És ezért sem nem tudom az emberek 80%-nak ajánlani a platformot.. megbízhatatlan.Zag Zag
-
Воланд
titán
figy, en egyszer megmondtam az ms egyik igazgatojanak (usaban dolgozik), hogy nem igazan okes a wp ertesitese rendszere. valasz: "nalam nincs gond az ertesitesekkel".
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
sereeff
aktív tag
válasz tybsen #17742 üzenetére
Fura, de nalam is minden okés!! FB be van állítva az én fülön, Facebook alapu csevegés bekapcsolva, minden megjön azonnal! Notifications jönne FB kliensen, de nem kell idegesít, hogy pittyeg a Vilma új képe miatt.
skype tokeletes, Viber tökéletes, wechat tökéletes! Nem értem mi kell még!?? Gyanítom sok esetben a dolgok tulbonyolitása az ok. Tok egyszerűen a megfelelő helyen, és pont.Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
egykori
őstag
Sziasztok, néhány hete vettem egy 820-ast, és az hozott most ide, hogy a Fb értesítések másoknál működik-e, mert nálam sehogysem, viszont az email értesítések azonnal megjönnek.
Többféle Fb app letölthető, de ez akkor sem működik. Itt azt olvasom, hogy némelyikőtöknél semmi probléma ezel, leírnátok, hogy milyen feltételei lehetnek? Gondolok itt pl. kell-e helymeghatározás (GPS) működése, vagy a Fb-ba belépve kell lenni? stb.
A családdal ezen ment a gyors kapcsolattartás. Ez androidon simán ment, de a WP-n nem műxik. -
sereeff
aktív tag
válasz egykori #17746 üzenetére
Eggyel feljebb leírtam! Nem kell app! Az én csempén belépsz a face-re, s a beallitasok/üzeneteknél bekapcsolod a Facebook alapú csevegést! Mindent ugy kapsz meg, mint egy sms-t!
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
mbale
tag
válasz Воланд #17744 üzenetére
Lehet ez az értesítési rendszer is US only.. de nagyjából ilyesfajta választ várok a MS-től.
Gondolom azok, akik tudnának valamit tenni ez ügyben, a telefonjukat maximum hívásra használják és észre se veszik, hogy milyen problémák vannak, ha egy alkalmazásnak értesítést kellene küldenie.
Az ilyesfajta hozzáállás persze az eladásokon is meglátszik, és a felhasználói véleményekben.
Pl: nővérem ment nemrég új telefont venni, és midőn nem egy IT zseni, nagyban az eladó véleményétől függött leendő telefonja.
Ott persze vissza is köszönt a MS féle balfasz viselkedés, így labdába se rúghatott, mint lehetséges opció, mondván szar.
Nyilván az eladó is retardált volt, de annyiban egyetértek vele, hogy én sem tudom senkinek ajánlani, ha a kommunikációja nagyban Facebook/Whatsapp/Skype/Gfos/Viber vonalon zajlik.
Egyszerűen ezekre nem alkalmas, ami így 2013-ban szégyen.Zag Zag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen