- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
Hirdetés
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
-
Digitális Állampolgárság Program
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xperiasigi
őstag
az ativ s-re is jár a "prémium " gari azaz kijönnek házhoz vagy ez droid vonalon a menö náluk?
Iphone 6s
-
Воланд
titán
válasz xperiasigi #17553 üzenetére
"Samsung - www.samsung.com/hu
Hazai támogatás is elérhető, EXPANSYS is igénybe vehető (Samsung szervizfutár is él, regisztrálja készülékét!) " [link]"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
xperiasigi
őstag
8.1 update ősszel várható?
Iphone 6s
-
polonic
félisten
válasz xperiasigi #17556 üzenetére
WP-re később, 2014 eleje inkább.
-
enginev3.0
félisten
Emberek, az gáz, hogy nem tudok ébresztőt beállítani? Este próbáltam valamit, de reggel nem csörgött meg semmi
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
madd dogg
senior tag
Vaternak vettem egy Lumia 610-et, T-függő. Kártya nélkül használom, szeretném neki "előtelepíteni" a szükséges alkalmazásokkal. Hozzáadtam a windowslive-os accountját, telepítettem rá a 7.8-at, de valamiért a piactéren nem jelenik meg a Nokia Collection. Miért?
-
dejaris
addikt
válasz enginev3.0 #17558 üzenetére
Igen.
-
legiaap
nagyúr
Nekem már 3 napja nem ébreszt a 920-am. Nem tudom mi lelte.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
pzstm
titán
nálam hibátlan
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
legiaap
nagyúr
válasz Воланд #17566 üzenetére
Szerintem meg van a válasz. Az ingyenesben van reklám. Amúgy tök pofásan néz ki.
Használ amúgy valaki ébresztésre a gyárin kívül másik appot vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy nem ébreszt a gyárim?!Egy HR jót tenni neki az tuti.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Lalllerrr
tag
Facebook Beta használók! Használat közben másnál is nagyon eszi az akkut az app vagy csak én vagyok ilyen szerencsés! Plusz mellé még melegszik is tőle a teló, mint állat!
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
nagyúr
válasz Lalllerrr #17568 üzenetére
Ja hogy 920-ad van ahogy látom az aláírásodban. Na ennél a telefonnál minden lehetséges. Anno az Omnia 7 volt ilyen, de a nokedlinek is sikerült alkotnia egy ilyet.
Nálam nem melegszik, viszont Ha elkezdek játszani bármely játékkal (na jó pasziánsznál még nem jelentkezett) 5 perc se kell és kellemetlenül meleg lesz a telefon teteje. 8X-em anno nem melegedett így. Ha UC Browser-t hazsnálok ugyanez a szitu. Ezeket csak azért írom le, mert vannak olyan szerencsés embereke, akiknél tökéletesen megy a telefonjuk és még nem is hallottak ilyenről, van akiknél melegszik az app, de más appok által.
Fura ez a telefon.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Lalllerrr
tag
válasz polonic #17569 üzenetére
Aktív használat mellett! 3-4 percet használom mondjuk és 6-7%-ot merül a cucc. Egy kicsit soknak érzem!
Meg például 15 perc Gun bros után sincs olyan meleg a teló hátulja, mint a pár perc FB után!Legiaap: nem sokat játszok, de mint írtam a Gun bros(és Angry Birds) alatt csak langyos a teló, egyedül az aknakeresőnél melegszik jobban!
[ Szerkesztve ]
-
=WiNTeR=
senior tag
A Facebook Beta és a sima Facebook közűl melyiket érdemes használni? Úgy értem, hogy működését tekintve (fogyasztás pl), melyik a jobb, gyorsabb?
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
pzstm
titán
válasz enginev3.0 #17575 üzenetére
alarm menüben kell (magyarul nem tudom mi) és ott totál egyértelmű minden. Ha nem dobj screenshotot és segítek
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
legiaap
nagyúr
Amúgy tök mind1 melyik Facebook appot töltöd le. Mindegyik akkor jelez, mikor ő akarja.
Már kipróbáltam 5-6 facebook appot az biztos és mind használtam legalább 1 hétig, de egyik sem tökéletes. A JDB közel áll az igazsághoz, de távol áll az is a tökéletestől.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
btudos
veterán
válasz legiaap #17577 üzenetére
Jó kérdés, hogy a nyilvánvalóan elcseszett értesítési rendszeren túl mennyi a Facebook specifikus gond az értesítések terén. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ha csomó más alkalmazás küld értesítést, akkor a Facebook miért nem tud. Engem nem izgat különösebben hogy nem küld semmit, ha van időm, úgyis ránézek a Facebookra, legalább nem rezeg folyamatosan a telefonom, de az üzenetekről igazán értesíthetne, hogy ne kelljen folyton online lennem.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
btudos
veterán
Ezt a WP megtette helyettem
Egyébként meg egyetlen dologból tudom, hogy idegesítene: a droidos HD2 állandóan rezeg ha WiFi közelben van és értesítés jön, ami nem feltétlen baj (sokszor hamarabb jelez mint a PC), de ha a zsebemben csinálná mindezt a telefonom...
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz enginev3.0 #17582 üzenetére
de mi nem akart működni? mert maga a gyári alarm totál egyértelmű szerintem
Vagy beállítottál mindent csak nem csörgött?
-
polonic
félisten
válasz enginev3.0 #17585 üzenetére
Ezt nem lehet elrontani, annyira egyszerű.
-
xperiasigi
őstag
válasz enginev3.0 #17585 üzenetére
Csinalj egy probat pl egy perc mulvara ha ebreszt akkor jo..
Iphone 6s
-
enginev3.0
félisten
válasz xperiasigi #17587 üzenetére
Bemegyek a naptárba, napirend, beállítom az időpontot, és hogy azonnal emlékeztessen, és nem történik semmi
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
btudos
veterán
válasz enginev3.0 #17589 üzenetére
Nem a naptárban kell, van dedikált ébresztőóra, az kell neked.
-
-
btudos
veterán
válasz enginev3.0 #17591 üzenetére
pzstm mintha már leírta volna a megoldást, de ahogy én sem, úgy Ő sem tudta magyarul az "Alarms" fordítását, de így már menni fog az ébresztés
-
Boonen007
őstag
Mondjuk nekem az volt az első dolgom, hogy nagyjából átnéztem, hogy milyen programok vannak a telefonon alapban... Azért szerintem ez egyértelmű, sőt androidon is mutatja a menüben külön az ébresztőt. Nehogy a WP hülyeségére fogd
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
mit ne mondjak én is bedőltem annak,hogy hol a túróban van az ébresztő:??!?!
mondom magamban ezek hülyék,hogy ilyet nem tudnak betenni a telóba?
mert fordítás szerint nála ,értelemszerűn ébresztés és a riasztás nem egy kategória. -
Boonen007
őstag
-
pzstm
titán
jesszusom...Riasztásoknak van fordítva az Alarms???? Nah ezért nem használok semmit magyarul
-
btudos
veterán
-
MasterMark
titán
Most nem azért, de már egy ideje Riasztásnak fordítják az ébresztőt. (Mert ugye nem csak kelni lehet rá.)
Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (3év garancia, 7 ciklus az akksiban)
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Független Hibátlan/2025.07.16.Apple Gar./Akku 100%/p3699
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen