Hirdetés
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- A Samsung bemutatta a Galaxy XCover 7-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Mobil flották
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
-
IFA 2024: Cyberpunk TWS fülhallgató a GravaStar kínálatában
ma A Sirius Pro egyértelműen azzal tűnik ki a Bluetooth fülhallgatók tengeréből, ahogy kinéz.
-
Project Odyssey - Képeken a Blizzard törölt túlélőjátéka
gp Egy teljesen új világban játszódó program lett volna a végül elkaszált projekt.
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k810
aktív tag
Sziasztok!
Van már bármilyen betűméret állítási lehetőség WP-re 7 vagy 7.8 esetén?
Huawei P30 Pro/Galaxy S23 Ultra
-
-
Maateeo
aktív tag
válasz btudos #17519 üzenetére
Jó, mondjuk az OTS-hez képest még az S3-is minöségi selymes luxuscucc. De azért mégis, hamár drága mobil legalább ne bilianyagból legyen. De még nem zártam ki a lehetöségek közül
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
polonic
félisten
Aki usa-ban lakik, annál elérhető már outlook.com-on a skype chat?
-
Alexios
veterán
válasz xperiasigi #17524 üzenetére
mivel omnia 7-e volt előtte kétlem hogy zavarná hogy nem kapacitív a home gomb
-
Воланд
titán
válasz xperiasigi #17526 üzenetére
ott van a kepen.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz xperiasigi #17529 üzenetére
en is.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
negyven2
veterán
Csak 81 az ATIV S??? Ha bemegy 70 környékéra akkor alehet, hogy lecserélem az Omnia7-et erre, bár nincs nagy kedvem újra Samsungos WP-t venni.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz xperiasigi #17524 üzenetére
Lehet csak az én mániám, de a home gombnak nálam kötelezően "gomb"-nak kell lennie.
Az anyaghasználat kitűnő, semmi illesztésbeli problémát nem találtam.Egyébként veszettül gyors az ATIV S, legalábbis az Omnia 7 után.
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Halfer
tag
válasz xperiasigi #17535 üzenetére
Mire gondolsz amiért nem érik meg a Nokiak ezek mellett?
-
-
Lall
veterán
válasz xperiasigi #17538 üzenetére
81 már az a 91.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz xperiasigi #17540 üzenetére
Haaaat, szerintem is omfg ár, még ha Samung is.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Maateeo
aktív tag
válasz xperiasigi #17540 üzenetére
mit csináltál szerencsétlen Lumiával?
Amúgy tényleg nagyon jó ár, ha nem a kocsira kéne költenem, én is elgondolkoznék a beruházásán..
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
xperiasigi
őstag
nekem a szarszungal alapvetően csak az a bajom hogy szar a kukarobis "telefonjaik" meg hányingerek..de ez nem tom megtapicskolom majd..
maateeo:alapból is egy kicsit selejtes teleont fogtam ki..aztán első nap esett 4 métert csempére aztán a zuhi beáztatta és a kibe kapcs gombom feladta a szervíz meg 34 hét alaphangon a szervízes szerint amit köszi kihagyok és akkor az áráról nem is beszélek..)[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
Lall
veterán
válasz xperiasigi #17543 üzenetére
Nekem is. Nagyon megutáltam.
Hulyeboltban ki van teve a 920, 820 melle. Akár össze is lehet hasonlitani.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz xperiasigi #17545 üzenetére
A soha meg nem erkezett 820-am? Semmi. Most egy Radarom van. Aztan majd lesz valahogy...
-
dejaris
addikt
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #17548 üzenetére
Miert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen