Hirdetés
-
SlavicPunk: Oldtimer - Jövő hónapban érkeznek a konzolos kiadások
gp Kicsivel több mint egy évvel a PC-s verzió után PlayStationön és Xbox-on is játszhatunk a programmal.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Főleg almás platformhoz való dokkoló-tárhelybővítő az Orico fémjelzésével
ph A láncba köthető, 13 az 1-ben megoldás több, mint 50 TB-nyi adattárat tud elszállásolni, és egyebek mellett multimonitoros munkát is lehetővé tesz.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
veterán
520 és 720 a Vodafone-nál a legfrissebb árlista szerint.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
savoo
addikt
-
jeni
félisten
válasz xperiasigi #17458 üzenetére
meg vannak húzatva a Vodások?
Nokia Lumia 820 - függetlenül gyári 2 év garanciával a Media Markt 120000 Ft de a mobil boltosok ugyan azt már 2 év Nokia garival 99000 Ft
van egy bolt Kispesten a B-tel akik 2 év garival adták eddig,most ők sem csak 1+1 év garival.
-
savoo
addikt
válasz MasterMark #17461 üzenetére
Várjuk, de én nem vagyok túl bizakodó.
(#17462) polonic: Mi az, hogy a játékokon kívül? Játék konkrétan nem is volt, volt 2 render trailer, egy gagyi COD (ami nem is nézett ki túl jól) plusz EA Sports...
[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
válasz polonic #17470 üzenetére
Tök egyértelmű volt, hogy a multiplatform játékok jönni fognak.. Aha 15 cím igen hallottam, csak nehogy aztán abból a 15-ből 8 kinectes legyen 4 xbla a maradék meg rendes nagygépes.. Én lennék a legboldogabb ha ütös nagygépes címek lennének, de az MS elmúlt időszakát figyelembe véve én ezt nehezen hiszem.
-
MasterMark
titán
Végülis sokat ér az OFF tilos a címben.
Switch Tax
-
madd dogg
senior tag
válasz MasterMark #17473 üzenetére
Igen, szakmai kérdéseken kívül mindenre kapsz választ
-
pzstm
titán
válasz mukibuci #17475 üzenetére
tegnap mintha pont ezt néztem volna. Tök jó meg minden, csak ugye állandó bluetooth kapcsolat a telefonnal......mennyira fogja az megrövidíteni a jelenleg amúgysem túl hosszú üzemidőt a mai okostelefonoknál...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #17481 üzenetére
Állítólag.
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #17481 üzenetére
a hw igen.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
sereeff
aktív tag
A WPportal hire szerint a Blue frissítéssel jön wp-re is! Meg sok más!
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
Halfer
tag
Hali! Olvastam napokban, hogy valamelyik oldal (push) üzeneteit csak akkor kapod meg ha offline voltál, ha már a másik fél újra online. Ez Facebook volt vagy Gtalk?
WP-n van olyan alkalmazás mely kielégítené azt az igényemet, hogy ha benyomom a netet akkor érkezzen értesítés minden Fb üzenetről ami offline/repülő mód alatt érkezett hozzám, illetve offline-ként kapott Gtalk üzenetek (félek, hogy erre az utóbbira nincs lehetőségem az MS és Google közti mail exchange miatt)?
Köszi a választ előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Halfer
tag
válasz Oppenheimer #17487 üzenetére
Jó, nem baj. Gtalk megy úgy, ahogy szeretném?
Illetve ha megnézem Fb-ban az üzeneteket, akkor már látom az elmulasztottakat?[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Mintha dögledezne a hd7-em akksija. Ha abszolút nem nyúlok hozzá, akkor kibír több mint 48 órát, de ha kicsit használom, telefon, sms, akkor nagyon nagyon hamar lemerül. A múltkor csak a marketplacet böngésztem, és kb. Fél óra használat alatt 30%-ot merült.
-
enginev3.0
félisten
Most töltöttem fel egy képet facebookra telefonnal, nem lehet beállítani hogy ne mobilfeltöltések mappába mentsen hanem az én már meglévő (pillanatok nevű) mappába?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Воланд
titán
válasz enginev3.0 #17491 üzenetére
nem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Maateeo
aktív tag
válasz enginev3.0 #17493 üzenetére
Tényleg nem lehet, minek ragozni.
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
=WiNTeR=
senior tag
Valaki rendelt már Samsung Ativ S-t az expansys-tól? Milyen garanciát adtak rá, illetve mennyi volt a szállítási idő?
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Воланд
titán
válasz =WiNTeR= #17495 üzenetére
"A Samsung esetében - Az EXPANSYS számlája elegendő az ügyintézéshez, szervizfutárhoz is (szerviz: Telemax, Cirma - Samsung Mo. Megerősítő levél a birtokunkban!)." [link]
-
=WiNTeR=
senior tag
Köszönöm a választ, akkor azthiszem rendelek egy Ativ S-t!
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (3év garancia, 7 ciklus az akksiban)
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Független Hibátlan/2025.07.16.Apple Gar./Akku 100%/p3699
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen