Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Egyre kevesebb marad a képzeletre az Oppo Find X8-cal kapcsolatban
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
-
Kivásárolhatják az Ubisoftot
it Jót tett az árfolyamnak, hogy a jelentések szerint a Tencent és a Guillemot kivásárolnák az Ubisoftot.
-
Felgyorsítja a hibakeresést az AMD
ph A vállalat Driver Experiments funkciójával gyártói segítség nélkül is jól feltérképezhetők az alkalmazásoldali gondok.
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz enginev3.0 #17331 üzenetére
ma kipróbáltam. Reggel tíz óta kétszer piszkáltam hozzá nagyon-nagyon picit csak amúgy asztalon van és folyamatos wifin (screen off esetében is), s így mostélután kettőkor 94%-on vagyok
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz enginev3.0 #17408 üzenetére
akkor Nálad is tökéletes mosmár a helyzet úgy érzem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
ubid
senior tag
Valaki help pls
[link]-.-
-
pzstm
titán
válasz enginev3.0 #17411 üzenetére
életemben nem volt még ilyen üzemidőm, nokia 6300-val sem
-
legiaap
nagyúr
válasz enginev3.0 #17413 üzenetére
Pont erről a képernyőmentésről jutott az eszembe, hogy milyen jó lenne ha létezne olyan battery app is, ami kimutatná a hőmérsékletét.
Néha tűzforró a 920-am.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
pzstm
titán
válasz enginev3.0 #17413 üzenetére
nekem soha smemilyen körülmények között nem sikerült...S2-vel sem illetve amikor teszt erejéig kicsit nálam volt S3-al sem
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
nagyúr
Miért van az, hogy bizonyos idő után nem ha belépek az Xbox Music-ba és ott akarok zenét hallgatni akkor lejátssza csak hang nélkül? Ilyenkor csak újraindítás oldja meg a problémát.
Már meg sem számolom hányszor játssza ezt el velem a telefonom.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
xperiasigi
őstag
htc 8x 95 ezerért kapható az expansys-nál az gyári garis nem?
Iphone 6s
-
pzstm
titán
válasz xperiasigi #17420 üzenetére
expansysnál tuti
Az is elég korrekt ár érte. Sőt ha belegondolok, hogy mondjuk egy Galaxy S4 több mint kétszer annyi akkor azért az ár/értékarányon el lehet gondolkodni...bár lehet a 925 miatt akcióznak (mondjuk 60-70ezerrel sem biztos hogy többet ér mindenkinek egy 925 mint egy 8X....)
Mondjuk ha így nézem 140-ért a 920 is drága náluk
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
-
btudos
veterán
válasz xperiasigi #17424 üzenetére
Azért nézz körül a Nokia Collection-ben, és ha nincs olyan ami nélkül ne tudnál élni, csak akkor válts.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
xperiasigi
őstag
válasz btudos #17425 üzenetére
Igen tudom de amik nekem fontosak megvannak htcre is
.a here transit egyedül ami fontos de ahelyet egy bkv menetrend megteszi..
mert ha 5 ezer folottlesz ez akkor nem csinaltatom meg hanem eladom nyaron 15ert azt csokolom..nem er nekem meg enyit ez a telefon.. ezt amis csak azert vettem,meg hogy megismrerjem a rendszert es ne durr bele egy ismeretlen rendszerbe es ha nem tetszik bukok 100-150ezret..de ido kozben megszerettem[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
xperiasigi
őstag
-
tomcsi83
csendes tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Nem tudom teló függő-e, de azért leírom típust, szal Samsung Omnia W.
Kérdés/probléma a következő:
van a gyári üzenetek alkalmazás, ami ugye facebook chatre is használható. Ez alapjában véve működik is, most a kisebb bakiktól eltekintek, viszont van egy barátom, akit kb pár héttel ezelőttig mutatott az online partnerek között, de telóra sose kaptam meg tőle egyetlen üzenetet se. Pár hete már online lévők között se látom, pedig épp beszélek vele laptopról chaten, böngészőből. Ez már itt kezd magas lenni, pedig még nincs vége.
Nem is oly rég épp beszélgettünk, mindketten szgépről (böngészőből), teló töltőn másik szobába, majd amikor nézem, ott figyel az aznapi beszélgetésünk elejétől végéig. Azóta persze megint semmi, se egy üzenet és online se látom.
Még egy csavar a dologban, hogy ő oldalán a face böngészőben a chat ablak nem enged nekem írni, csak az üzenetküldő részlegből. Azt mondja, csak nekem nem tud chatből írni, másnál működikNekem nem sikerült rá gombot varrni, remélem nektek igen.
Előre is köszi! -
KKT-255
csendes tag
Sziasztok!
Ha lett volna már akkor elnézést, de nem találtam.
Valaki próbálta már flashelni unbranded szoftverrel a 8Xét vagy bármi mást?
8Xemen 1532.20.20100.708 sw (165610 bootloader) verzióm van ami kínai verzió, és jó lenne egy európait rátenni a magyar nyelv miatt.köszi
-
JoseGee
tag
Sziasztok!
A következő problémával küzdök. Van egy Omnia M tipusú telefonom és bizony már nagyon kevéske a hely rajta. Gyárilag 4Gb a beépitett memória, de most 8 hónap után, már csak 30-60Mb van szabadon. Ha letörlöm az összes zenét és képet, akkor sincsen (a Zune szerint) 300Mb-nál több rajta. Viszont a telefon névjegynél, több mint 1 gigát ír. Ezt nem nagyon értem. Ez is olyan windows, mint egy asztali? Teleszemeteli saját magát? Szóval, hogyan lehetne újra megfelelő mennyiségű helyet rávarázsolni? WP 7.8 8862.144-es verzió (ha ez számit).
A válaszokat előre is köszönöm.
Ami késik, az nem jön időben
-
xperiasigi
őstag
most beszéltem a szervízzel 3 hét a szervízelése alaphangon
Iphone 6s
-
btudos
veterán
válasz xperiasigi #17434 üzenetére
Megcsinálják garanciában, vagy legombolnak rólad egy nem túl szép összeget?
-
btudos
veterán
válasz madd dogg #17436 üzenetére
Mire lenne jó?
A képen látható cucc az nem egy csempe, csak a Live Tile épp úgy jelenik meg, hogy csak a fele kép. Szerintem nem nyernénk vele semmit. Érdemi információt nem lehet rajta megjeleníteni, akkor meg már lehet egy oszlop szélességű is.
[ Szerkesztve ]
-
madd dogg
senior tag
válasz btudos #17437 üzenetére
Tudom h a "Me" live tile, ezért karikáztam be pirossal. Szerintem lehetne fügőleges és vízszintes változata is, már csak a design miatt. Nem kell mindennek marha funkciónálisnak lennie. Amelyik program eleve nem jelenít meg semmit, az lehet kicsi tile. Én bedobnám egy 2*2-es mellé, 2-t egymás alá. Kevésbé tévesztem el, mint az 1*1-est.
Amit még hiányolok, és az ikonokra vágyókat csábíthatná a rendszerhez, az a "páratlan" oszlopok lehetősége. Pl. 4 kis csempe mellett rendezhető lenne a képernyő 3 csempével is, nagyobb csempehézaggal. így akinek nem kell a live tile, használhatná így. ÉS ehhez nem kell megváltoztatni a rendszert, csak +1 egyszerű opció.
-
madd dogg
senior tag
Ezek csak további opciók. Én nemrég átrendeztem kicsibe, hogy kevesebbet kelljen görgetni, de annyira változóak a csempeszínek, hogy néha még beleszédülök Meg autós tartóban nehezen tudom megnyomni, mert az útra figyelek. De egy 2*1-est könnyebben eltalálnék. Apropó autós tartó. Biztos sokan mondták már, és meg lett 100x indokolva, de azért elfordulhatna ez a k*va menü
-
madd dogg
senior tag
Félreértés ne essék, én nagyon szeretem így is. Ezek csak ötletek, amik egy majdani frissítéssel jöhetnének egyszer. Magukat a csempéket szeretem, és egyébként egyre több ismerősömnek tetszik.
Tennék fel a főképernyőmről egy screent, de hát WP7. :S
Újabb ötlet: Rendezkedésnél lehetne egy vissza gomb a kiindulási állapotra, mert többször jártam már úgy, hogy nagyon átrendeztem a főképernyőt, majd nem tetszett és ugyanannyi ideig tartott mindent visszarendezni.
-
xperiasigi
őstag
válasz btudos #17435 üzenetére
nem tudom most felhívtam a szervízt h garival menyi idö 3 héét..de van egy oylan érzésem h nem fogják gariba így felhívtam egy nokia caret h gari mentesen menyi na 5 ezer a bevizsglás és arra jön még a javitás szóvall...
nekem ebből mindenképp kurva nagy buktám lesz mert 3 hétig nem tudok nélkülözni telefont mert a munka eszközöm és mivel napi 4-5 órát vezetek és út közben kell egy millio dolgot elintéznem így nem hiszem a leptopommal fogok ott bajlódni hátha belerepülök egy kamionba de 10ezreket se fogok fizetni egy max 40 ezret éérő telefonért..
tehát vagy előre hozom a váltást vagy használom így...
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
legiaap
nagyúr
Nézitek az XBox bejelentést?
Most megy.Nézd PC-n.
Amúgy nem néz ki rosszul...sőt tetszik.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Egyre kevesebb marad a képzeletre az Oppo Find X8-cal kapcsolatban
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest