Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Tavaszi szél Pixelt áraszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DIGI Mobil
Hirdetés
-
Az utóbbi évek leginnovatívabb mini PC-je készül
ph A Lunar egyben kínál szinte mindent, de amúgy tényleg szinte mindent.
-
Élethű videót gyárt a Meta AI, célpontban Hollywood?
it Az OpenAI ellen olyan AI-modellt vet be a Meta, amely élethű videókat generál, hanggal.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz madd dogg #17346 üzenetére
Kiprobaltam en is a nagyon kozeli makrot, nekem sem csinalja rendesen. (HTC Radar) Ha kb. 10cm korul van az optika a targytol, csak akkor kapja el jól. Erdekes.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
madd dogg
senior tag
Utolsó próba: 10-14cm-es fókusztávolság + digitális zoom:
Egyszer jött be, utána többször nem lett éles. Szoftveres hibával állunk szemben. A lencserendszer tudna élesen fókuszálni, többször is élesre vált, de mikor fényképez, elveszíti a megfelelő pontot. És egyszerűen akárhol nyomom meg a kijelzőt, nem oda fókuszál.
-
Boonen007
őstag
Én eddig ezeket lőttem vele a telóval mióta megvan a 2 piás kép kb. 5-8cm-ről készült. Az első kettő TV-gép-akvárium meg tök sötétben
[link]Nem vészes a kamerája szerintem a 620-nak.
Ööö megtudjátok nézni az albumot?
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
nagyúr
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
pzstm
titán
válasz legiaap #17359 üzenetére
Larry Page pedig tajtékzik, hiszen minden egyes videó lejátszásakor pattognak fel a képzeletbeli nulla dolláros bevételi buborékok
ezt már vagy itt vagy másik topikban kibeszéltük, de a 0 dolláros bevételi buborék platformfüggetlenül akkor is felbukkan ha az m.youtube.com-ot nézem meg mondjuk androidos vagy iOS-es eszközről...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
madd dogg
senior tag
válasz Boonen007 #17355 üzenetére
Nálam nem jelenik meg.
@Mister_X: 200*24, de ez egy nagyon utolsó vizsga, záróvizsga előtt, amit rettenetesen rühellek. Szóval mindegy milyen áron, de görbülnie kell
@legiaap: ez sem rossz
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
Szépjóestét!
Nem tudom itt már felmerült-e a kérdés, avagy válasz is érkezett rá, én sajnos nem találtam, hiába kerestem a fórumokon, bár bevallom, elég béna vagyok ilyen témában.
A problémám az lenne, hogy a napokkal ezelőtt vásárolt Nokia Lumia 620 (független) készülékemen egyszerűen nem tudom beállítani a facebook chatet. Mindig, különböző elérhetetlenséget kifejező hibákkal dob vissza.
Pl.: http://imgur.com/sszLp16,BTVg7wA,jxFTV1a,4fRBKuE,VKGVO1S
Többi képen van egy-két beállítás is, hozzárendeltem a @windowslive-os microsoft fiókhoz, a kapcsolatok menüt pedig szépen megtölti a 100+ facebookos ismerőssel, stb... de ha ott kattintok rájuk, akkor is visszadob.
Push be van kapcsolva, facebook chat szintén, lockscreenes notification is, wifin használom (mobilrouter de próbáltam ezernyi hálózaton, semmi nem segít.Eleinte volt még a vétel után egy kis store probléma (rossz default microsoft account aztán nem lehetett elérni a store-t) Allee Nokia Care boltban 1-2 gyári beállítások visszaállítása után az megoldódott.
Továbbá a sima facebook alkalmazás is, ha csoportok-ba lépek, ott azzal dob vissza, hogy nem tudja lekérdezni az infót: "We're having trouble getting data right now. Please try again later."
És ezek a hibák már 1+ napja, csak nem ideiglenesen állt le minden szerver.
Mi lehet a gond, javítható beállításokkal, szoftveresen, avagy az egész windows phone-t kéne újratelepíttetni?
Előre is köszönet a segítségért,
Üdv, PetyaD4: hunPH, nonsense#2596
-
madd dogg
senior tag
Próbáltad lecsatlakoztatni a fiókot, majd újra hozzáadni? Beállítások -> kapcsolatok
-
nonsen5e
addikt
válasz dejaris #17371 üzenetére
Leválasztottam mobilon, majd utána hozzáadtam böngészőben gépen, ott alapból minden engedélyeződött, facebookon megnézve már minden be volt kapcsolva, nem nagyon engedett semmit.
Ez után most akkor a mobilon ismét kapcsoljam be az e-mail + fiókok menüpont alatt?- mert magától nem jelenik meg semmi, avagy csal várni kell (böngészőben a winlive azt mondta, hogy most várjak egy 10 percet).D4: hunPH, nonsense#2596
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok! Van egy lumia 610-em ugye immáron 7.8-al. Azt szeretném megtudni, hogy e telefon rendszerét lehet-e unlockolni? És ha lehet akkor hogyan? Előre is köszönöm a segítséget.
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
-
nonsen5e
addikt
És ez akkor úgy is megy, ha pl. Kis Pista küld nekem egy üzenetet 3 órakor, amikor én nem vagyok belépve, majd én belépek 4 órakor és úgy maradok és ő 4 óra 10 perckor akkor legalább megkapom az üzenetet közvetlen mobilra, vagy léphetek be böngészőben/facebook appban?
Plusz mégegy kérdés: facebook csoportokat tud ez kezelni?
Avagy tudtok valami alkalmazást, ami normálisan tudja akár a csoportosdit, akár a facebook chatet push-al?
A dedikált wp8-as facebook kliens a csoportoknál mindig agyonerrorozza magát, nem működik megfelelően.szerk.: Most lecsatlakoztam Wi-Fi-ről, majd újra fel és megint azzal jön, hogy 'nem indítható el a csevegés', de közben szintén facebookról simán beröpült egy üzenet, de válaszolni már nem enged.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
nonsen5e
addikt
*Nem enged szerkeszteni többször*
Olyan bug csak nálam fordul elő, hogyha lecsatlakozok Wi-Fi-ről, akkor automatikusan onnantól telefon újraindításig nem megy a facebook? szokásos nem indítható el a csevegés...
Symbian s60 (nokia 5800)-ról álltam át, de ilyen alap dolgok nélkül a sebességen kívül nem sokkal jobbszerk.: megint nem megy újraindítás után sem
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
Nekem sem egyébként. Samsung tuti nem.
Csak gondoltam, megosztom. -
Rage47
veterán
Lehet még Gmail-es emaillel MS-os accountot használni, vagy már csak új email reggel, tehát outlook.commal?
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg Nokia Lumia 710-es telefonom van, amin főzött ROM van.
Szeretném visszarakni rá az eredeti rendszert.Honan tudnék egy ilyet letölteni ? Valaki tudna benne segíteni ?
-.-
-
jeni
félisten
válasz OctoCore #17387 üzenetére
mi a gond vele? 2 év gyártói garancia- tudása ugyan az mint a Nokia Lumia 920 és ráadásul bővíthető a memória része,ráadásként gyári független.
gondolom az úti program lesz amit kevésbé kap meg támogatásként mint a Nokia a 620-820 és a 920-ra megadva az örökös ingyenes támogatást
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- Legszebb nők!
- Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
- PLC programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen