Hirdetés
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- A Samsung bemutatta a Galaxy XCover 7-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Mobil flották
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Fókuszban a karakterek
gp A legújabb videóban a Majin Buu saga szereplői kerülnek a középpontba.
-
IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
ma Kezünkben a harmadik generációs NXTPaper technológiát használó TCL 50 NXTPaper.
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OctoCore
tag
válasz xperiasigi #17302 üzenetére
Félre nyomtam
-
madd dogg
senior tag
Am. ok, nem kell Zune, de valami más progi azért van hozzá?
Én nagyon szeretem a playlisteket húzgálni, és ő magától megfelelő helyre másol mindent, plusz a fotókat is automatikusan szinkronizálja mikor gépre dugom, így azzal sem kell vesződni.
Lehet, hogy hülye vagyok, de én szeretem a Zune-t.
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
válasz madd dogg #17305 üzenetére
Van egy Windows Phone nevű program a amit telefon PC-re való csatlakoztatásakor van lehetőséget letölteni és telepíteni, gondolom ez valami hasonló lehet a Zune-hoz. Igaz én nem töltöttem le, mert örültem, hogy megszabadultam végre a Zune-tól.
És szükség sincs rá, mert látja a PC a telefont és a memóriakártyát is, nyugodtan másolgathatsz rá mindenféle segédprogram nélkül.
Nyugodtan válts, nem fogod megbánni!Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Mister_X
nagyúr
Ezt a PC-ről belső memóriában való turkászást a telefonon kell emgedélyezni? Mert nekem nem látta a gépem, pedig jó lett volna a docok miatt...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz enginev3.0 #17310 üzenetére
Hát nekem is WP8. Oszt mégsem plug'n'play
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Rage47
veterán
válasz xperiasigi #17292 üzenetére
miért? -
Rage47
veterán
válasz xperiasigi #17313 üzenetére
köszi
-
madd dogg
senior tag
Egy kis fotós összehasonlítás. Hasznos.
-
törölt tag
Na segített valamit a rizs fürdőzés?
-
pushalias
addikt
Annál már egyszerűbb, gyorsabb és logikusabb megoldás a (tárárám!) hajszárító. A rizs talán akkor lenne jó megoldás, ha sokkal apróbb szemű lenne, de igazából még akkor se nagyon.
-
xperiasigi
őstag
Most milyen,jól jönne az a dupla koppos feloldas meg az ora allando mutatasa..nem kene szenvednem..
Iphone 6s
-
enginev3.0
félisten
WP8 tényleg ilyen gyorsan merül mikor nem használja az ember?
Simán megvan pár százalék merülés óránként. Ha használom nem merül gyorsan, azzal nincs gond, sőt, kibírta tegnap reggeltől egészen hajnal 1-ig, csak furcsa, hogy android akár 2-3 napot is elment ha nem nagyon használtamA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
pzstm
titán
válasz enginev3.0 #17323 üzenetére
nekem droid sem bírta ki amúgy.....egyébként 2-3% óránként wifin max kb....mobilneten meg mondjuk 5 körüli...nekem ez teljesen korrektnek hat
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
OctoCore
tag
válasz enginev3.0 #17323 üzenetére
Nekem Lumia 820-al bekapcsolva felejtett wifivel 10 óra alatt 2% merült le
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Hát ez a 2-3% sok egy óra alatt, vagy is az androidhoz képest, bár annak örülök, hogy ha használom akkor nem merül túl gyorsan
(#17325) OctoCore@ Az már egész jó. Nekem one x, egy éjszaka alatt kb 5-8 %-ot esett
Csak nem értem az okát, hogy 8x miért merül ennyire, vagy mitől, hisz semmi nem fut, csak szinkronizálások, de az ugyan úgy ment androidon is, wifivelA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
pzstm
titán
válasz enginev3.0 #17326 üzenetére
nekem nagyon deep sleepben 1-2%/óra volt droid wifi onlyn....
mondjuk 8X esetében meg 2-3óránál többet sosincs magára hagyva
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
enginev3.0
félisten
Ha a tartózkodási hely szolgáltatást kikapcsolom, érzékelek bármi hátrányt?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
polonic
félisten
válasz enginev3.0 #17328 üzenetére
Az azt használó appok nem működnek majd normálisan. Pl maps, navigáció, stb.
Úgy értve, hogy nem mutatják meg a teljesen pontos helyzeted. -
Mister_X
nagyúr
válasz enginev3.0 #17328 üzenetére
Pl. nem fogja automatikusan kidobni a HERE Maps a pozíciódat. Az akar lenni a GPS. Én csak akkor kapcsolom be, ha használom. WiFi detto. Vagyis mindig bekapcsolva felejtem és buszozás közben feldobja, hogy elérhető hálózatot talált a /beállítások/alkalmazások/háttérben futó szolgáltatások fül alatt csak az menjen, ami létfontosságú (nekem WeatgerFlow és Class Scheduler).
-
enginev3.0
félisten
válasz Mister_X #17330 üzenetére
Soundhound
HTC
Youtube
facebookezek futnak a háttérben
Nekem ilyen here mapsom nincs
Egyébként már javult az akksi teljesítmény is, bár még mindig jóval gyorsabban merül mint androidon, de már jobb mint tegnap előtt volt, most kikapcsoltam a tartózkodási-t, kíváncsi vagyok
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
Mister_X
nagyúr
válasz enginev3.0 #17331 üzenetére
SoundHound szerintem nem kell, hogy aktív maradjon. YouTubr sem. HERE Mapsot szerintem te is letöltheted. GPS nélkül tovább bírja majd
-
madd dogg
senior tag
válasz OctoCore #17334 üzenetére
Ezt egy Nokia C6-tal lőttem.
Ezt meg egy 6303-mal.
A Lumia 800 meg sem közelíti ezeket a "gagyi" telefonokat. Képtelenség vele éles makrót lőni, még egyszerű szövegfényképezéshez is ügyeskedni kell. Nem tud közelre fókuszálni. Íme:
Tudsz nekem fotózni egy makrót? Megköszönném. A 720-ast már láttam az szép képeket csinál. Feljebb linkeltem egy összehasonlító oldalt, ahol a 720 sokkal szebb képeket csinál a 820-nál, a 820 kb. a 800-as szintjén van. Nem hiszem, hogy ezt a Nokia annyiban hagyta. Remélem. Csak kíváncsi vagyok.
-
daniel909
addikt
válasz madd dogg #17335 üzenetére
elsőnél világosabb volt másodiknál használtál vakut míg a 800-al lőtt képen sötét is van és vaku sincs. így nem ér szvsz.bocs, most látom h felkapcsolt lámpánál van. akkor szerintem koszos az obi, vagy lehet ha rávakuzol az sokat dob rajta. vagy beremeg a kezed miközben ellövöd. nagyon fura lenne, ha ilyen gány képeket lőne. én az obi koszosságára szavaznék.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
kolosanyi
veterán
Emberek, hogy a búbánatba csináltok ti ilyen üzemidőket? Eddig a GT540, Nexus S és a Lumia 800 is olyan fél napokat bírt nálam normál használattal. Ez kb 3-4 óra kijelzőhasználatot jelent. Lumiával a max 1,5 nap volt, de akkor csak a polcon hevert, éjszaka meg repülő módban volt. Nexus S-el egyszer volt 2,5 nap, mindent ki kellett hozzá gyomlálni a ROM-ból és csak GSM-en volt készenlétben, valami 40 perces kijelzőhasználattal a ciklusban. Persze ez nem használat, csak kíváncsi voltam rá, mert töltögettek fel ilyen 5-6 napos üzemidőről screenshotokat, amit nem értek. Az E90-em volt az első okostelefonom, az mobilnet nélkül, wifizgetve memt 3 napot, de ugye más kaliberű cucc...
-
pzstm
titán
válasz kolosanyi #17341 üzenetére
nálam sem járt olyan masina amelyik az én felhasználói szokásaimnál 1 napnál tovább bírta volna...(viber, whatsapp, FB, twitter, 4square, 2 email, időjárás, skype (droidon gtalk is)...ezek így hirtelen mindig mentek. napi másfél órás telefonálás a minimum és 3 órás kijelzőhasználat is össze szokott jönni...szóval megnyugtatlak
-
madd dogg
senior tag
válasz daniel909 #17338 üzenetére
A kedvedért csináltam pár tesztképet. Az objektív tiszta, szemüvegtisztító pamuttal most előtte megtöröltem. Előbeállításoknál a makró kiválasztva.
És akkor vakuval:
Vaku nélkül (érintéses fókusz a képernyőn a dobozra):
Vaku nélkül (érintéses fókusz a virágcserépre):
Azért csináltam asztal szélén a képeket, mert az élén meg tudtam támasztani a kezem, így nem remeg be. Távolra szépen fókuszál a kamera, de közelre legalább 15-20cm kell neki.
-
Lall
veterán
válasz madd dogg #17343 üzenetére
A fókuszpont a virágon van valamiért. Próbáld úgy, hogy hosszan nyomod a képernyőn a fókuszt. Míg el nem készíti a képet tarsd az újjad rajta.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
daniel909
addikt
válasz madd dogg #17343 üzenetére
ezen szerintem túl közel tartod a kamerát, és nem tud fókuszálni. nézd meg duce78 képeit, neked is olyannak kéne lennie.
nekem a htc 8S-el kb olyat lő mint duce78-nak.
szerintem tartsd lenyomva félig a gombot várd meg míg rá fókuszál, ha nem sikerül neki kicsit vidd messzebb. egyszer csak rá fog fókuszálni. és akkor már jó lesz a kép vakuval.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen