Hirdetés
- iPhone topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Egyre kevesebb marad a képzeletre az Oppo Find X8-cal kapcsolatban
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Hirdetés
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Metaphor: ReFantazio teszt
gp A névnek ugyan nem sok értelme van, de ezt megbocsáthatjuk, hiszen a Personákért felelős kreatív csapat most is egy pörgős harcokkal és meghökkentő történettel csábító RPG-t készített el.
-
Ez lehet az Infinix “szupervékony” mobiljában
ma Hot 50 Pro+ névre hallgat a 7 mm-nél vékonyabb készülék, megvan, milyen hardver hajtja.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
daniel909
addikt
Az im+ se olyan megbízható mint volt.
stabilabb volt az előző verzio.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
pushalias
őstag
Furcsa, hogy az index egész korrekt cikket rakott le az állítólagos Skype lehallgatásról.
-
Lall
veterán
Nekem is az volt, de most folyamatosan baszakszik. Azt nem tudom, hogy csak minket WP felhasznalokat tisztel meg ezzel vagy szerver oldali a baj?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Blyan
félisten
EOS rumor
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Воланд #17258 üzenetére
Nekem elég lenne, Te meg úgyis a Omniaddal mész nyugdíjba.
Amúgy tényleg úgy lenne értelme, ha fhd.t megvárnák vele, én azt hittem így tesznek. Persze még lehet.
Viszont érteném, ha mégsem. Nem kell minden puskaport ellőni a következő évekre.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
enginev3.0
félisten
Xbox-nál hogy tudom átírni a nevem az alap számokról valami értelmesre?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MasterMark
titán
-
enginev3.0
félisten
válasz MasterMark #17262 üzenetére
De jó hogy az enginev3 foglalt
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MasterMark
titán
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Egy ideje keresem, de nem találom a következő programot:
- Sebességmérő (GPS jel alapján)
- Oldalgyorsulást mér, és azt monitorozni is tudom vele grafikusan
- Esetleg tud gyorsulást mérni km/h-ban (beállított sebességig, vagy sima 0-100, 0-160)
- Van fekvő módja (autós tartóban használnám fektetett készülékkel)
- ReklámmentesNem érdekel az sem, ha 3000 forintba kerül, de nincs ilyen. Droidra meg iPhonera tuti van... Pályanapra kellene, legalább minimális visszajelzésnek az autó és az én teljesítményemről.
-
félisten
-
Воланд
titán
válasz Plazmacucci #17269 üzenetére
a kezdetektol ilyen zart volt a rendszer, hogy nem futhat semmi a hatterben. meg lehet nezni a nokia szamlalokat, nem mukodik rendesen.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
Воланд
titán
válasz MasterMark #17272 üzenetére
jo, nalam meg az ertesitesek mennek rendesen, megsem jelent semmit.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
madd dogg
senior tag
Nálam meghalt a számlálók, 2 hónapig működött, azóta sem.
ui: Az autós kérdésre semmi? Én már átnyálaztam a store-t, de nem találtam. Mindenesetre a legépkézlábabb progi fejlesztőjének írtam pár javaslatot, hátha megszívleli.
ui2: ha végre "egyesítik" az asztali és a phone windows fejlesztőkörnyezetét/kiterjesztéseit (hülyeséget írok?), akkor elképzelhető, hogy a WP végre az asztali W nyitottságával vetekedhessen, és komoly, minőségi programok ezrei özönljenek a telefonokra?
[ Szerkesztve ]
-
xperiasigi
őstag
Tudd valaki,olcsó de megbízható szervízt nokiához BP-n? Gyanítom h nem fognak garizni,mert kicsit piros az indikátorom..
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
regener
veterán
Az mitől lehet hogy a Zune-ban a Piactér nem jelenik meg?
Most felraktam öcsém gépére a Zune-t, rákötöttem a 800-am és egyedül csak egy Piactér Frissítés volt ott, mintha csak az lenne a Piactéren P7-re. Rámentem hogy tegye fel, majd kiírta hogy nemsokára elkészül azután semmi jelzés., a telón sem történt semmi.
Tíz perc múlva kihúztam a telót majd visszadugtam és ha most rámegyek a Piactér-re Zuneban akkor nem csinál semmit sem, se nem tölt se nem ír semmit.
A szinkronizáció és minden más működik de ez nem csinál semmit. -
hroberto
veterán
válasz madd dogg #17282 üzenetére
Szerintem érdemes. Én is 800-asról váltottam, igaz kb. 1 hete van még csak nálam a 720, de nagyon gyorsan sikerült megszeretnem. Főleg az akkuidőt. Jóval többet bír, mint a Lumia 800.
A WP8 gyorsabb, és használhatóbb, mint a WP7 volt, legalábbis nekem. Nagy fotós sem vagyok, viszont szebb képeket tudok vele csinálni mint a 800-assal. Valamint a nagyobb kijelző miatt kellemesebb netezni, szöveget gépelni stb.
És a külső. Tudom ez nagyon szubjektív, de szerintem gyönyörű szép a 720-as (sárga). Mondom ezt annak a tükrében, hogy a 800-as is egy nagyon szép telefon.
Szóval abszolút nem bánom, hogy lecseréltem a 800-at 720-ra!Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
madd dogg
senior tag
válasz hroberto #17284 üzenetére
Ugyanezek a problémáim a 800-zal. Éjjel iszonyat zajos képek, a makrója egy nulla. Akksija akkor bír ki egy hosszabb napot (mondjuk egy esti sörözéssel), ha napközben nem nyomkodtam. A fotós résztől tartottam egyedül, a többiben tudtam, hogy jobb a 720. A nagyobb kijelző nagyobb billentyűket jelent a képernyőn? Ennyivel könnyebb gépelni?
-
Halfer
tag
Sziasztok! Lehet már mass storage-ként használni WP8 telót (konkrétan Lumia 720)?
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
válasz madd dogg #17286 üzenetére
Igaz, hogy én nem vagyok nagy fotográfus, főleg telefonnal nem, és csak alapbeállításokkal csináltam pár képet a 720-al, de feltűnően jobbak lettek, mint amiket a 800-assal lőttem. Az estiek meg főleg.
Az telefon lassan 48 órája volt töltőn, és még 46%-ot ír. Pedig simán kimerítem az átlagos használat fogalmát.
A 800-as másfél nap körül bírta ennyi használattal.
Igen, nagyobbak a betűk, és ez nekem kifejezetten jól jön, mert a 800-ason állandóan elütöttem a betűket gépeléskor.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
xperiasigi
őstag
na hokins kollega javaslatára a 620-am "ázik" egy tál rizsben..elég vicces látvány..
Iphone 6s
-
törölt tag
válasz xperiasigi #17292 üzenetére
Reggelig hagyd benne.
-
MasterMark
titán
-
OctoCore
tag
válasz xperiasigi #17295 üzenetére
Sziasztok, segítség kéne, méghozzá elég nagy
viszonylag friss WP-használó vagyok, 800-am volt 820 -am lett, és a Zune egyáltalán nem akarja észrevenni a 820-at holott a Sajátgép jelzi..ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest