Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
Hirdetés
-
Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
ma Az S24 családra megérkezett, tablet, hajlítható és elődmodell is sorra kerül hamarosan.
-
Passzív, Alder Lake N-es SBC-vel jelentkezett az MSI IPC
ph A három kijelzőt kiszolgáló terméket elsősorban digitális hirdetőfelületek mögé és biztonsági, orvosi, vagy peremhálózati alkalmazásokhoz szánták.
-
Folyatódik a Bleach: Rebirth of Soul karaktereinek bemutatója
gp A legutóbbi videónak a középponjtában Rangiku Matsumoto áll.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xperiasigi
őstag
Iphone 6s
-
Воланд
titán
válasz xperiasigi #17151 üzenetére
ez is egy hasznalhatatlan ize.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
legiaap
nagyúr
A bemélyített hangszóró kissé gáz, de amúgy üdvözlöm a formavilágot!
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Oppenheimer
veterán
Na ez úgy szétb*szná a kezed és a zsebed egy nap alatt, hogy csak néznél. Az ergonómiát távolról sem ismeri.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
pushalias
addikt
Én azért századszorra már kicsit unom.
-
Sparrow88
tag
Sziasztok!
Nem vagyok túl jártas a témában, épp ezért kérdezném:
Lumia 620 alá, ill. WP8 -alá nincs adatforgalom számláló?
És ha ez igaz, akkor arról lehet valamit tudni, hogy a Counters lesz-e WP8-ra is?
Előre is köszi, ha bárki bármit tud![ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Sparrow88 #17156 üzenetére
nincs. counters nem lesz. data sense lesz majd egyszer, valamikor, ha a magyar szolgaltatok is tamogatjak.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
Mister_X
nagyúr
válasz Plazmacucci #17159 üzenetére
Pedig Lumia 800-ra van Nokia Számláló vagy mi a bánat.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
daniel909
addikt
elég ritkán nézek tv-t, eléggé meglepődtem h lumia 620 reklám ment az előbb..
tök jóYoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Halfer
tag
Hali! Nincs (még) Lumiam, csak ideiglenesen használtam, így érdeklődnék, hogy még mindig megjelennek a hide-olt barátok postjai a Facebook alkalmazásban? Kb 2 hónapja használtam és ott volt minden ismerősöm postja az alkalmazásban, azoké is akikre rányomtam, hogy ne lássam a postjaikat.
Köszi. -
Mister_X
nagyúr
válasz xperiasigi #17163 üzenetére
Meg főműsoridő-közi reklámszünetekben a Galaxy S4 reklám-a-reklámban... ötletes.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
daniel909
addikt
válasz xperiasigi #17165 üzenetére
Ne nézz oda
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
nicu71
addikt
válasz zsírsámán #17167 üzenetére
hehe...én mikor az "éjjelnappal budapest" című közkedvelt műsort láttam/igen..néha megnézem
akkor én is rácsodálkoztam,a samu galaxy 4 kijelzőjén futottak egy egész reklámblokk.
hálistennek a "paula egy b*zi" elmaradt
a lumia 620-at is láttam,tetszett is ."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
pzstm
titán
Remélem mindenki látta a Snoopy-s reklámot is
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
enginev3.0
félisten
Olyan kérdésem is lenne, hogy mik a tapasztalatok, az ie mennyire tömöríti a weboldalakat? Havi 100mb internetem lesz ha tmobilos leszek, de szinte csak facebook es fórum fog menni rajta
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
savoo
addikt
válasz enginev3.0 #17171 üzenetére
Ha csak fb és fórum akkor talán elég lesz. Nekem anno a 150 mega elég volt erre a célra.
-
pzstm
titán
"Next iteration of Windows Phone updates or devices? GDR2 (next update) is coming with 925 and will be pushed to all WP8 phones in June/July. Then we have a bigger updated called GDR3, which is set for fall debut, bringing 1080p display support, etc. In early 2014 we will see Windows Phone Blue, the final chapter in WP’s book, which will unite all Microsoft’s platforms together with common APIs, etc: Windows 8, Xbox and WP.
Info that I have indicated Nokia EOS phone (high end camera, 41 mpx or something in that range). It will debut this summer and a Nokia phablet/tablet for 2013 Holidays. Can’t share that, unfortunately. HTC and Huawaei will too release one device each for 2013 holidays and one low-mid range phone in summer. ATM, Samsung does not plan any 2013 holiday releases, only one phone for summer.
"iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
dejaris
addikt
válasz Psychonaut #17177 üzenetére
Hoppá!
-
pzstm
titán
válasz Boonen007 #17179 üzenetére
GDR3 szerintem a Holiday Season környékén az új masinákkal együtt és jövő év elején a Blue update(Azt ugye tudjuk, hogy a Blue kódnév nem csak a "sima" Windows frissítésére vonatkozik, hanem az összes MS termék és szolgáltatás. (WP, Office, jön új Xbox is, Surface is beeshet....szóval tartalmas évünk lesz)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Oppenheimer
veterán
Szóval a GDR3 lehet, hogy nem is hoz nekünk, meglévő felhasználóknak semmi újat, csak 1080p meg új SoC támogatást? Amúgy jól hangzik, hogy jönnek majd ezek a frissítések, meg esetleg új feature-ök, de attól tartok, hogy a súlyos hibákat és hiányosságokat ezek sem fogják helyrehozni. Pl: hiába gyűjtik össze az értesítéseket egy oldalra, ha nem jönnek értesítések. Vagy lehessen doksit rakni az SD kártyára...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
pzstm
titán
válasz Oppenheimer #17183 üzenetére
Szóval a GDR3 lehet, hogy nem is hoz nekünk, meglévő felhasználóknak semmi újat, csak 1080p meg új SoC támogatást?
Ki mondott ilyet? Csupán annyiról van szó, hogy támogatva lesznek...ettől még számos újítás és feature is belekerül/belekerülhet és a közeljövőben debütáló GDR2-nél nagyobb lesz a GDR3 update
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #17186 üzenetére
az is késve, és nem úgy, ahogy mondták
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Boonen007
őstag
Egyébként ugye van vagyis lesz GDR2-3 volt 1 is?
-
Tomeeka28
aktív tag
Nektek megy a Facebook Beta? Nálam reggel óta nem frissül...
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
savoo
addikt
válasz enginev3.0 #17175 üzenetére
Sokkal lassabb, kis túlzással kb használhatatlan. Nokiákra van asszem opera mini szerű böngésző, azt nem próbáltam, telefon hiányában. (Haha, mondjuk navim van. )
-
dejaris
addikt
válasz enginev3.0 #17193 üzenetére
A forum mobilos oldala nekem lassitva is ugyanannyi ido alatt tolt be mint siman.
-
polonic
félisten
Rákérdeztem Telekom FB oldalán, hogy mi lesz a data sense funkcióval.
Ma meg is érkezett a válasz: "Kedves xy! Igen, terveink szerint fogjuk támogatni."Ez mennyire vehető komolyan szerintetek?
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #17196 üzenetére
Az nekem is tetszik, de a böngészés 620-on kritikán aluli...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Új, bontatlan Samsung Galaxy A55 5G Black
- Samsung Galaxy S24 128GB 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB 100%- os akksival!
- iPhone 15 Pro 256GB BlackTitan /Kártyafüggetlen/Icenter 2026.09.22-ig Garancia/Számla+ Ajándék
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen