Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boonen007
őstag
válasz MasterMark #17103 üzenetére
Többször 235Ft-ot zárolta a bank a kártyámon levonásra majd később le is vonta. Mi az, hogy más? Az alkalmazás ára.
Szerk.: Igen ez érdekes mert tranzakciók között nem szerepelt. Tehát kb. csak ezek szerint eltűnt.
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
Na remelem ez a hipstamatic nem lesz Nokia-only.
-
Boonen007
őstag
Azt hiszem az a baj, hogy én hiába vettem meg egyszerre csak egy alkalmazást, ez összegyűjtötte nekem mint ahogy látszik is a képen. Később pedig már egyben nem volt meg a 940Ft mert mást is rendeztem róla. Ugye ő meg nem vonta le nekem, hogy -235 hanem egyben a 940.... Tehát hiába volt meg az összeg valahogy a weather flowot levonta, de a 940-ből mégsem vonta le hiába zárolta előtte tehát azt 2x fizettetné de annyi meg nincs már a kártyámon.
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Ha jól értem ez a Smart Camera elérhető lesz az összes WP8-as Lumián (WP7-est nem tudom). Igen gondoltam, de ez így is van rendjén valamelyest.
(#17110) MasterMark:
Akkor nem értem mert nem egyben vonta le, nem egy összeget zárolt ennek. Na mindegy beteszek majd egy ezrest remélem utána már nem pampognak[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
Úgy látom vásárlási gondok akadnak, nekem most oldódott meg, és ezt meg is osztom.
Nos WP7-ről váltottam WP8-ra. Volt pár játék amit anno megvettem WP7-re, és ezt természetesen felraktam az új WP8-as Lumiára is.
Internetes kártyát használok, csak annyi pénzt teszek rá, amennyiért vásárolok, és pár nap múlva kaptam egy e-mailt, hogy ismételten ki akarták fizettetni velem a már megvásárolt játékokat. És mivel nem volt pénz a kártyámon, felfüggesztik a fiókomat!
Nem sok pénzről van szó, de akkor is!!!
Na ekkor elkezdtem túrni a netet, éjjel sikerült is egy angol nyelvű támogatási chat-et összehoznom, de sajnos tökéletlen angol tudásommal nem sikerült megoldanunk a problémát.
Ma reggel folytattam a magyar Microsoft oldalon immár magyar chat, aki nem tudott segíteni, viszont kaptam két telefonszámot.
Szerencsére az egyik 0680-al kezdődött, ami talán ingyenes.
Nos itt sikerült beszélnem egy végtelenül korrekt, segítőkész sráccal, aki mindent megpróbált, de saját hatás körben nem tudta megoldani a problémát, mert az ő rendszere szerint nem ugyanazokat az alkalmazásokat töltöttem le. Ekkor felvetettem, hogy az alkalmazás ugyanaz, de WP7-re vettem eredetileg ez meg már WP8. Azt mondta, hogy lehetséges, és felajánlotta, hogy megpróbálja ő tisztázni ezt az angol nyelvű chat-en. (Köszönöm neki!).
Nos pár üzenetváltás után a Microsoft embere biztosította, hogy a szóban forgó alkalmazások mindkét rendszeren megtalálhatók, tehát jogtalanul próbálták a kártyám megterhelni.
Ennek tudatában a telefonos srác nullázta a számlámat. Tényleg rendes volt, meg segítőkész, de kérdem én, miért nem megy ez automatikusan, miért akarják kifizettetni a már kifizetett appokat?!
Nincs itt valami hiba a rendszerben? Úgy gondolom a közeljövőben nem egy ember fog WP7-ről W8-ra váltani, és akkor ugyanezt végig kell zongoráznia, mint nekem?! Remélem nem![ Szerkesztve ]
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
polonic
félisten
Miért az amoledet erőltetik ebben is, nem értem.
-
enginev3.0
félisten
Helló
Ezek még mindig élnek, vagy már "javították" őket?
A böngésző nem jegyzi meg a jelszavakat, a WiFi kapcsolatot pedig eldobja a telefon, ha lezárjuk a képernyőt
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
btudos
veterán
válasz enginev3.0 #17118 üzenetére
A WiFi-t megoldották WP8-ban, az IE még mindig nem képes tárolni a jelszavakat.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
dejaris
addikt
válasz enginev3.0 #17120 üzenetére
Van egy par meg.
-
pzstm
titán
válasz enginev3.0 #17120 üzenetére
de van több is...pl surfcube.
amúgy gyári ie is olyan, hogy ha belépek akár ide fórumra, akár facebookra, akkor addig nem lép ki amíg én ki nem lépek...ha így nézzük akkor megjegyzi a jelszavamat
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
savoo
addikt
válasz Boonen007 #17104 üzenetére
Szerintem nem akarnak több pénzt levonni. Hanem amikor legelőször beírod a kártyaadataidat, akkor zárolnak egy bizonyos összeget (kétszáz valamennyi már nem tudom pontosan). Te viszont csak pont annyi pénzt tettél a kártyádra, amennyibe az alkalmazások kerültek. A kártya aktiválásnál egyből levonják a pénzt (amit később visszakapsz), viszont a vásárolt appok után csak pár nap múlva. Mivel közben vásároltál mást is, már nem volt annyi pénz a kártyádon amennyit egyben leakartak vonni, ezért kaptad az emailt, ezt még anno én is megjártam, sőt a barátnőm is. Tegyél a számládra annyi pénzt amennyi kell, pár nap múlva majd amikor megint próbálkoznak akkor levonják szépen. Plusz pénzzel nem fognak lehúzni.
-
daniel909
addikt
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
talamasca
senior tag
Valaki tudja, hogy a 925-tel debütáló Nokia Smart Cam alkalmazást le lehet e tölteni valahonnan, még az amber-frissítés előtt?
[ Szerkesztve ]
“Black as midnight on a moonless night.”
-
xperiasigi
őstag
most ha kijön(925) akkor lejjebb fog menni a 920 ára?
másik hogy az eos mikor jönn ki majd?IFA-n?amúgy nekem tetszik a 925 de a micro usb kurva szar helyen van szerintem..
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
Blyan
félisten
válasz xperiasigi #17130 üzenetére
Akkor megy le az ára adott piacon, ha a 925 elérhető lesz ott (értsd itthon pl). De még ez sem biztos, mert igazából nem tűnik erősebb ajánlatnak a 920-nál, szóval lehet inkább Catwalk lesz majd olcsóbb áron.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MODERÁTOR
here’s a lot to say about the new Lumia 925, but let’s start here: The first Windows Phone to incorporate aluminum into the design is something to hold and behold. The second thing to know is that the phone will come with the latest Windows Phone 8 update that adds FM radio support and a handful of other goodies—extras that existing Windows Phone 8 owners will ultimately be offered, too. (More on that in a moment.)
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
kolosanyi
veterán
válasz sz.balazs.95 #16795 üzenetére
-
Воланд
titán
válasz mukibuci #17133 üzenetére
"Speaking of updates. As I mentioned earlier, the Lumia 925 comes with the latest update to the Windows Phone 8 operating system that includes a small number of improvements and upgrades. (It’s similar in size to the one we delivered earlier this year, which brought new Wi-Fi and messaging improvements like the ability to text a reply to an incoming call.)
The new update, which is expected to start rolling out to existing Windows Phone 8 phones later this summer, brings back support for FM radio (we heard you!) and makes the Data Sense feature of Windows Phone 8 available for more carriers to offer. The update also makes it easier to select, download, and pin tunes in Xbox Music and improves the accuracy of song info and other metadata—something I know music fans will appreciate. (FM Radio and Data Sense availability depend on your phone model and carrier.)
The update includes hundreds of other small quality improvements. One final one worth highlighting, as we announced earlier, is that the update also ensures Windows Phone continues to work with Google services by adding support for the company’s newest sync protocols—CalDAV and CardDAV.
""Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
legiaap
nagyúr
Ilyet merre lehet kapni?
Csak USA oldalakot találok.How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Honor 70 8 GB/256 GB fekete - karcmentes újszerű
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- Bontatlan iPhone 16 Pro 128 GB - Fekete - 3 év eMAG garancia
- Iphone 12 kék újszerű 64 GB független
- Karcmentes iPhone 14 Pro 128GB Silver ,akksi 95% Media Markt garancia 2026.03.30-ig /Beszámítás van
- Apple iPhone 14 Pro, Midnight, 128Gb, új állapotú, 88% akku, Media M . számla, 2026-ig garanciális
- Apple iPhone 6 64gb Spacegrey
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen