Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- iPhone topik
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Hirdetés
-
Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
ma Ez az első kétzsanéros harmonikamobil, döbbenetesen futurisztikus és drága.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Korábbinál gyorsabb eGPU-t hoz a OneXPlayer
ph A OneXGPU 2 egy még be nem jelentett mobil Radeont alkalmaz.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aakisan
aktív tag
A Windows Phone Support Tool micsoda?
-
mrhitoshi
veterán
Köszönöm a segítséget!
PS4
-
-
Воланд
titán
válasz mukibuci #17068 üzenetére
nem. csak ugy voltam vele, hogy a belsoben nem tudnak olyat bemutatni most, amiert kihagynam a 920-at (kamera nalam nem jatszik), max a kulso lett volna az, ami miatt azt mondom, hogy akkor 925 lesz, valamivel dragabban. igy eldolt a kerdes.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Blyan
félisten
válasz daniel909 #17063 üzenetére
Én - és valszeg nem vagyok ezzel egyedül, hiszen az ájfón ötnél nem véletlenül került alulra a jack csatlakozó - mindig úgy teszem zsebre a telefont, tetejével lefelé. Ergo pont a hangszóróval van felfelé.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
hroberto
veterán
Egy jó ideje használom a WhatsApp nevű programot (gondolom sokan ismerik), még WP7-en (Lumia 800) kezdtem el.
Most áttértem WP8-ra (Lumia 720), feltelepítettem, és működött...egész pontosan két napig. Azóta nem hajlandó jelezni az üzenetek érkezését. Letöröltem, újra letöltöttem, semmi javulás.
Nincs esetleg valakinek valami ötlete? Megköszönném!Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
xperiasigi
őstag
-
Rage47
veterán
válasz xperiasigi #17081 üzenetére
az egész bejön nekem
a 920 réginek tűnik mellette -
savoo
addikt
válasz xperiasigi #17081 üzenetére
Az a legfontosabb!
-
Boonen007
őstag
Az azért vicc, hogy múlt szerdán vettem vagy 3-4 alkalmazást le is vonta a kártyámról most meg küldözgeti emailban, hogy nem tudja levonni mondjuk tény, hogy HR után ismét a vásárlásra nyomtam, de gondoltam nem veszi meg megint.. Az összes alkalmazás teljes értékűen működik most akkor mi van?
-
Boonen007
őstag
Igen, voltam is bent az adott kártya szolgáltatónál mondta is, hogy ez már az. Több is volt rajta mint amennyibe került. De elvileg egyet sem tudott megvenni holott közel a duplája volt a kártyámon... Amit le is vont! Meddig tudom használni egyébként ha elvileg nem fizetek?
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
válasz MasterMark #17091 üzenetére
Ez a zárolás pontosan mit takar? A levont pénzem esetleg akkor vissza is adják?
(#17093) MasterMark:
Így néz ki: [link][ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
válasz Boonen007 #17092 üzenetére
A kitakart résznél a kártyám volt, de az nem publikus
(#17095) MasterMark:
Le bizony! Nem mondom, hogy mindet mert nem számoltam utána, de ha jól emlékszem kb. 1 ezrest ami meg is felel ennek. Nem tudom törölni valahogy a megvásárolt alkalmazást? Még direkt raktam is be pénzt aznap, az ügyintéző látta is, hogy már zárolták akkor még csak a Weather Flow alkalmazás összegét meg én is láttam és a zárolás után nem került vissza a kártyámra egyetlen alkalmazás összege sem.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
most mutatták meg a 925-ös Lumia-t...innen nem annyira tűnik puklisnak..de ki tudja
körbe a fémkeret antenna is egyben
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Elden Ring
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Samsung Galaxy A55 5G Black
- Samsung Galaxy S24 128GB 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB 100%- os akksival!
- iPhone 15 Pro 256GB BlackTitan /Kártyafüggetlen/Icenter 2026.09.22-ig Garancia/Számla+ Ajándék
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen