Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Nem hajítanak ki, és olvastam. Pont ezért mondom, hogy ott valami nem jó. Kikapcsolva sem szabadna lemerülnie, ha rajta az akku.
Esetleg ha van Always on USB, akkor, de az se kéne fogyasszon semmit, ha nincs rádugva cucc. -
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Ott valami nem jó. Nem lenne szabad leszívnia. Sleepben még OK, de kikapcsolva hónapokig el kéne álljon benne a Coulomb.
Az egyik tabletem volt így, cserélt akkuval akármit csináltam, merült (kikapcsban is). Miután szétpúposodott az akku, mert állandóan lenullázta magát, még egy kijelzőcsere után
(miután a kijelzőt nyomta fel) az új már nem merül magától. -
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Ért. Akkor UEFI.
Mondjuk pár hét alatt sleepben lemerül, az kevésbé furcsa. Ilyen időtartamokra jobb kikapcsolni.@aprokaroka87 : "Az attól függ hogy mi az értesítés."
Az értesítés az értesítés. Ha meg update van, akkor felébreszti a megfelelő magokat, emeli az órajelet. DInamikus. -
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Az inkább akkuhibának tűnik. Ha kikapcsolod, akkor mi a helyzet?
UEFI-t is meg lehetne túrni (C-states)@aprokaroka 87 : De ha ezek lefutottak, akkor eléggé energiatakarékos. x86-on ez nagyon nincs, hiába fejlődött rengeteget az Atom.
-
válasz
Szirtimorc
üzenetére
"régen sűrűn voltak apró áramszünetek, azzal megeszi a fene. "
???? Ja ez asztali gép? Annak tényleg gáz az áramszünet. (De lehet jól jönne neked egy szünetmentes, mert az menet közben is gáz.)
Hibernálással nekem az a bajom, hogy ugyanúgy boot van, és többet ír a háttértárra is. 2010 körül az SSD-k nem szerették. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Nem vagyok képben a laptopokkal, de régebben mintha elég nagy hírverés lett volna a körül, hogy bizonyos laptopoknál kikapcsolt állapotban is mentek a frissítések és ilyesmik, nem lehet, hogy ezt tudja a laptop és így igazából kikapcsolt állapotban se kapcsol ki?
-
laed
aktív tag
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Be kell vezetni az áramot a szekrénybe.

-
Misi_D
tag
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Az usb portok nem kapnak áramot? (Nem vagyok benne 100%-ig biztos, h ha nincs a 230V-os delejre kötve, akkor lekapcsolnak-e.) Pl. nincs nagy mintavételezésű, vezetékmentes usb egered és/vagy billencsed, amit folyamatosan figyelne, ezáltal merül az akku?
-
laed
aktív tag
válasz
Szirtimorc
üzenetére
mi az beállítás ami "Power off" üzemben is érvényes marad.
A standby. A mai laptopoknak már nem fizikai kapcsolójuk van, figyelniük kell a nyomógombot elektronikusan.
-
Alusky
senior tag
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Van valamennyi standby energiafelvétel kikapcsolva is. Ennek egy hét alatt nem kéne lemerítenie egy tele akkut. Az két okból lehet, vagy halott az akku már és egy hetes standby le tudja meríteni, ez úgy derülhet ki, hogy feltöltöd teljesen aztán kihúzod a konnektorból és netezel vele, meglátod mennyi idő után kapcsol ki. Ha negyed óra akkor döglött az akku, ha órák múlva is működik akkor nem döglött.
Akkor jön a kettes variáció, hogy valami opció be van kapcsolva ami meríti kikapcsolva vagy valami rá van dugva ami meríti. -
laed
aktív tag
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Esetleg már rossz az akku?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(miután a kijelzőt nyomta fel) az új már nem merül magától.