Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
"Akkor neked ideális lenne egy Arch vagy Gentoo....Azt raksz bele csak, ami neked kell."
Lehet, hogy igazad van, de sajnos én már öreg vagyok ahhoz, hogy új operációs rendszer működtetésének betanulásával szívassam magam.

Egyébként rájöttem, folyton nyugtalan lennék, ha nem a teljes, azaz Pro változatot használnám. Valószínűleg mindig azon agyalnék, hogy vajon miről maradok le, milyen újítást tesznek a Pro-ba, amit a Home-ba nem. Lehet, hogy előbb-utóbb olyan is belekerül, amit használnék is, még ha eddig nem is nagyon van olyan.
Vagy egy bug kapcsán is járna az agyam, vajon ez a pro-ban jól működik? Lehet, hogy előbb-utóbb a pro-nál kötnék ki ugyanúgy, ha más nem, akkor megnyugtatás végett. 
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- Affinity Designer
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Autós kamera eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy egy bug kapcsán is járna az agyam, vajon ez a pro-ban jól működik? Lehet, hogy előbb-utóbb a pro-nál kötnék ki ugyanúgy, ha más nem, akkor megnyugtatás végett.