Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasonka
aktív tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Köszönet
- megoldódott ! 
Valóban egyes "értesítések" le voltak tiltva - ráadásul a "Felügyeleti eszközök" / "Helyi szolgáltatások" között pár napja "racionalizálást végeztem" és letlltottam pl. a "Biztonsági másolat mentés" egyes funkcióit, emiatt nem tudott elindulni. Most már működik.

(Nade ha már itt tartunk : ugyan minek a "Helyi szolgáltatásoknál" pl. az "Antennakezelési és repülésüzemmód- szolgáltatás" avagy a "Kiskereskedelmi bemutató szolgáltatás irányítja az eszközt kiskereskedelmi bemutató üzemmódban" ; a "Pénztárca ügyfelei által használt objektumokat szolgáltatja" no és "A virtuális gép állapotát figyeli a SZÍVVERÉS (!) rendszeres időközönkénti jelentésével" ???
) -
jasonka
aktív tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Üdv !
Úgy néz ki a "Biztonsági másolat készítéssel" lehet a gond, mert folyton azt írja, hogy a legutóbbi biztonsági másolat mentés nem fejeződött be. Ha újraindítom, egy idő múlva azt írja, ki, hogy a "Biztonsági másolat készítés nem tudott elindulni, mert nem tartozik hozzá....Belső hiba..."
Én korábban úgy állítottam be, hogy csak a C:\ (a rendszer + a telepített alkalmazások) partíciót mentse el a másik belső winchester egy olyan partíciójára, amin - néhány jelentéktelen alkönyvtáron kívül - semmi más nincs, és hely is van bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- E-book olvasók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Dell notebook topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
- megoldódott !