Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 17 - alap
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Szerintem MBR volt, de nem vagyok benne biztos.
Többször csináltam már ilyet, nem emlékeztem, hogy eddig gond lett volna.
Szerintem abszolút logikus elvárás lenne, hogy egy sikeresen lezárt CLEAN parancsnak le kéne pucolnia bármit (a Windows által nem támogatott dolgokat is) olyan szintre, hogy utána legalább maga ugyan az a Windows Diskpart verzió üresnek lássa legalább annyira, hogy gond nélkül tegyen rá MBR-t vagy GPT-t (már persze ha nem írásvédett és kompatibilis maga a hardware -- csak mielőtt sokáig kötekedne valaki)."Csak mert". De amúgy igen, az is sokkal egyszerűbb, ha GPT-re kibontom a Windows ISO-t, mert akkor eleve csak EFI módban indulhat a telepítő, nem érhet meglepetés, hogy kiválasztom az UEFI Setup-ban az EFI-t, aztán a háttérben mégis átvált valami másra automatikusan és csak akkor derül ki, hogy BIOS módban települ az OS, ha már fent van. De most épp másra kellett. Nem is lett volna kritérium, de miért ne használhatnám azt, ami nekem tetszik?

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi