Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pécsi gyerek
addikt
17.3 at használtam,hibamentessen,17.9- el csak szívtam.Amúgy semmi nincs a gépen,nincs róla bankolás stb,szóval nekem csak egy stabil win 10 kellett volna.A frissités teljessen levolt tiltva,elmegy ez az op rendszer a csába,hogy még azt is felűlírja.
Szóval engem pont hogy nem érint semmi biztonsági sz@rság,és nagyfiú vagyok tudom hogy mitakarok,mi kell nekem köszi. 
-
mpo
veterán
Mindig lesz, akiket nem tudsz meggyőzni a frissítés szükségességéről.
(Engem nem kell, az előbb kerestettem, de az időeltolódás miatt még nincs.)
[Falra hányt borsó]#75114 Drag77
Ha még szoftvert fejlesztenék én is ezt csinálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval engem pont hogy nem érint semmi biztonsági sz@rság,és nagyfiú vagyok tudom hogy mitakarok,mi kell nekem köszi.