Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
üzenetére
Pont ez az, hogy ráerőltették a desktop felhasználókra a a tabletes felületet, ami azon nyilván jó, de asztali PC-n nagyon nem. És már egy opció is sokat segített volna amivel választhatsz hogy melyiket szeretnéd.
(#6421) Warter: De nem is a kérdés volt a lényeg, ez csak egy vélemény nyilvánítás volt, ezt írtam előbb is. Nem 5-en értették félre, csak te, a többiek meg arra válaszoltak, és látod, van aki egyetért velem.
Tudom, hogy felesleges hőbörögni, de ez egy fórum, had írjam már le ha valami nem tetszik.Igen az összemosás egy koncepció része, amit a régi control panel-el kezdtek el. Most meg jött egy újabb app. amibe bizonyos dolgokat átemeltek, de nem mindent. Így aztán most ott vannak az ezer éves panelek, a control panel, meg a settings app. Egy nagy katyvasz az egész, design és UI szempontjából.
Az Aero Glass, meg lehet, hogy már unalmas és csicsa manapság, és alapvetően a flat design-al sincs problémám, de ez az új kinézet, gombok, szövegek, szerintem meg ronda és igénytelen, de ez nyilván az én bajom.
De be is fejeztem a témát na, ha ez titeket ennyire bosszant

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Lexus, Toyota topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest