Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja, ez vagy nem volt korábban vagy nem vettem észre, mert most láttam, hogy anyum reggel 6-kor bekapcsolta a gépet, én nem sokkal ezelőtt kezdtem volna neki a teljes frissítésnek a gépén TeamViewer-en keresztül és akkor amikor elindítottam a WU-t láttam, hogy ezt írja ki neki. Tehát reggel már letöltődött nála, de nem indította újra a gépet, azt nekem kellett megcsinálni, és akkor fejeződött be a frissítés, most pedig a lemezkarbantartó fut éppen
Mondjuk sok időt megtakarított nekem, mert ott csak 10 Mbps-os Internet van, és manapság a Windows Update-ek méretei elég komolyak, az új technológiai megoldásnak köszönhetően.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk sok időt megtakarított nekem, mert ott csak 10 Mbps-os Internet van, és manapság a Windows Update-ek méretei elég komolyak, az új technológiai megoldásnak köszönhetően.