Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Köszi!
Egyelőre hagyom így. SSD van benne, 256-os, a dokumentumaimat és minden egyebet NAS-on tárolom. Most nem vagyok gép előtt, de 1 partíció van, és valszeg egy külön recovery.
Asus gép, kimondottan azért (is) választottam ezt a márkát, mert már az előzőnél is azt tapasztaltam, hogy az előre telepített gyártói programok kevésbé idegesítőek (a céges gép egy lenovo, na az ilyen szempontból botrány). Ezen volt kb 4 előre telepített alkalmazás, abból kettőt töröltem, a másik kettőt pedig használom. (vezérelni lehet vele a töltést, a ventillátor sebességét, stb, és a suppport is ezen fut)
Szerintem a titkosítást is hagyni fogom bekapcsolva, a kulcsot kimentettem magamnak. Csak az a fura h gyárilag miért kapcsolják be a titkosítást? Lehet hátránya, ha bekapcsolva hagyom?
Neten rákerestem és néhány dell gyártmánynál volt ilyen már.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.28
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest