Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem nem zavar ez a félévenkénti frissítés, szeretem is kipróbálgatni mindig az új funkciókat, csak sajnos nem sok értelmüket látom. Pl.: Kapcsolatok a tálcán, jó jó, de mire is jó? Ez a timeline vagy mifene se egy igazán hasznos dolog. Ezek helyett befejezhetnék végre az UWP file browsert másodlagosnak, vagy végre tisztázhatnák, hogy akkor gépház, vagy vezérlőpult ami marad, mert hogy évek alatt nem sikerült megoldani, az nevetséges.
Ami pedig kevesebb embert érint, az a táblagép mód, ami kb 0 a mai formájában. Nincsen benne semmi hozzáadott funkcionális érték. Pedig használnám én, de így nincs értelme. Ez is a 8 óta csak lóg a levegőben.
No mindegy, csak azt akartam ezzel elmondani, hogy a félévenkénti funkciófrissítésre nem igazán lenne szükséges ilyen formában, mert csak még egy újabb funkciót kapunk, amit kb a felhasználók 10%-a fog használni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő