-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
Psychonaut #3306 üzenetére
Másik usb port?
Esetleg usb3 port ha van?
Usb driverek rendben működnek a pendrivokkkal?
Ezelőtt mőködött? -
Enton
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #3299 üzenetére
Legrosszabb estben is csak, húgom netezős kis netbookját fertőzi meg, mert ,a én ilyet már biztos nem fogok csinálni. Esetleg holnap nekiugrok ennek.
Addig meg kb tojok rá.
Mostmár felbosszantott eléggé ahhoz, hogy ennyi után azt mondjam k*b* k*csög.
Holnap átfutom a lehetőségeket tiszta fejjel ma már inkább folytatom az estémet, amibe rendesen beleszólt ez a kis gép. -
Enton
addikt
válasz
márNemKereső #3297 üzenetére
HInnék a vírusteóriának, ha a most ujjonan letöltöt dolgok is ugyanúgy viselkednének, mint a már rég, vagy nem rég, de a hiba előtt fellelhető programjaim.
De mint mondtam csak a programok, a képek zenék videók mind 1-1-ig teljesen tökéletesek.(#3296) petata:
Bárhol bekövetkező kékhalál fő okozója elsősorban táegységügyi, illetve túlmelegedés ügyi lehet.
Monitorozz hőfokokat, proci és grafikus kártya főként, memória mindezután ha még mindig semmi.
Avagy ha mindez semmi okot nem ad hibázási lehetőségre, akkor egy tápcsere egy haverral, sokaknál nem tudottan is azok szoktak rakoncátlankodni. -
Enton
addikt
válasz
sfdrakex #3291 üzenetére
Feleslegesnek érzem.
Ha vírus lenne már jelzett volna a nod. De semmi, mivel az is friss, új rendszeren friss telepítés, és még updatelt is.
Ez valami hardveres gyík lesz, hogy mi azt még nem tudom, talán egyszer rájövök.(#3290) petata:
Windows 7 kékhalál???
Eddig még csak 1x látam ilyet, a két héttel ezelőtti lanpartin mikor az átküldött starcraft kicsit vacak volt.Ha tényleg kékhalál annak oka is volt és a szemed előtt zajlik, mindig, szóval tudod mi okozza.
-
Enton
addikt
válasz
sfdrakex #3282 üzenetére
Win telepítésnél mindig automatán nyomok formázás telepítés előtt. Enélkül nem ujratelepítésnek hívnám, hanem csak frissítésnek/javításnak.
Nagyon ugy fest hogy gyakorlatilag minden ami eddig a két vinyómon volt és program(Exe/bat/Dat stb), minden használhatatlan.
Plusz még ott az Xp-m is ami valószínűleg ugyanezen okok miatt nem hajlandó elindulni, csak csökkentetmódban.
Mi a franc képes így tönkretenni egy winyón a programfájlokak mindet egyszerre???
Ilyen vírusról sem halottam még soha.
Érthetetlen. -
Enton
addikt
válasz
sfdrakex #3278 üzenetére
Ez a legkevesebb. Ezen most túl is vagyok.
Mostmár csak arra kéne rájönni hogy miért nem akar semmit telepíteni ami már eddig megvan sok telepítő, ugyanolyan
BEX/Appchrash
Stackhash_0a9e
hibával leáll minden.
Van rá esély hogy valami baj lett a winyókkal, mind a kettővel egyszerre és ugyanaz?
De csak a programok hülyültek meg a videók képek épek megnyithatóak.
Most töltögetek netről frisiben mindent(NV driver, totalcmd, irfanview, winamp) de amit tegnap letöltöttem az sem működik. :S -
Enton
addikt
Hy.
Egyik napról a masikra win7 ultimate 64bit minden winyon levo nem windows-os alkalmazást:
Appcrash/BEX
Stackhash_0a9e
Hibával leállit. Msn, opera, fraps, winamp, realtek hangkartyadrivert, mindent.
Idióta módon rögtön újratelepitettem, így most jol megjattam mert nem tudok halokartyat sem telepiteni. Igy net sincs a gepen.
Plusz azota a masik vinyon levo xp is csak csokkentett modban hajlando elindulni, ugy meg semmit nem er.
Attol meg egy bugzo win7 is jobb.
Cd/dvd-rol probatam telepiteni na azokat bezzeg engedi semmi gondja vele. Csak kb azt is **xhatom mert par jatekon kivul semmim nincs dvd/cd-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest