- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaca1978
tag
Elnézést, hogy ismétlem magam, de nagyon fontos lenne a 40761 -es problémámhoz néhány hasznos tipp, a memóriát kivéve, mert az ok! Köszönöm!!!
-
klaca1978
tag
válasz
petyusz851 #40763 üzenetére
a memória ok! esetleg vki. valami hasznos ötlet?
-
klaca1978
tag
Sziasztok! Szeretnék egy kis gyors help-et! Külföldön vagyok és történt valami az otthoni asztali géppel. Windows7 fut, (na) ha betöltene. Asztalig eljut, startmenü van, de semmi parancsikon, nem reagál semmire, csak homokórázik!
Mentett rendszervisszaállítás nincs és távoli asztalról kell majd megcsinálnom, ha egyszer megint betölt. Most csinálja másodszor, 2 napig resetelte párom hátha jó lesz. 2 napig ment. Nagyon fontos lenne mert csak így tudjuk tartani a kapcsolatot.
Az én ötletem: vírus, vagy valami program fogja meg. Mindent kilőttem mielőtt otthon hagytam, csak, nod, skype, logmein, fut a háttérben. Ha jól emlékszem minden mást kilőttem.
Előre is köszönöm aki hasznos tanáccsal szolgál!!!
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest