-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tailor21
csendes tag
válasz
Tailor21 #34513 üzenetére
Továbbra is próbálom kikutatni miért is jelenik meg indításnál ez az üzenet.
Autoruns program segítségével több száz automatikusan induló fájl közül felfigyeltem erre a szépségre.
BthSendToContextMenuExt TODO: <文件说明> TODO: <公司名> c:\windows\system32\bsappshlext.dll 2012.09.19. 11:16
Én csak a kínai szöveg miatt gyanakodom de ha netán ez valami fontos anyag win7 számára akkor nem törlöm! Bár nagyban kétlem hogy a japánoknak közük lenne a win7-hez.
Tehát tapasztaltak válaszát várom mit tegyek.
Volt még pár fájl az indítási állományban de ismerősek
DaemonShellExtImage DAEMON Tools Pro DT Soft Ltd c:\program files (x86)\daemon tools pro\dtshl64.dll 2012.04.26. 13:32
ESET Smart Security - Context Menu Shell Extension ESET Shell Extension ESET c:\program files\eset\eset nod32 antivirus\shellext.dll 2013.09.12. 11:02
WinRAR WinRAR shell extension Alexander Roshal c:\program files\winrar\rarext.dll 2012.06.09. 14:20 -
Tailor21
csendes tag
válasz
Winnie The P #34547 üzenetére
Tehát ha tiltom az intel grafikus gyorsbillentyűket akkor a hibaüzenet is eltűnhet?
-
Tailor21
csendes tag
válasz
FіkuszKukіsz #34545 üzenetére
Letiltottam azt a számomra gyanús fájlt újraindítás után a képernyő teljesen sötét csak az üzenet jelent meg.
Leállítás majd újraindítás után jó szerencsére.Megpróbálom az Eset termék teljes programjával lehet jobb lesz mint az online scan.
-
Tailor21
csendes tag
Üdv!
Minden gép indításnál egy ideje ez az idegesítő üzenet jelenik meg. Hogy lehet eltüntetni? Mi okozza ezt?
Win7 64bit
HP 650 notebookKaptam pár vírust 3db az utóbbi időben AVG-t ki is hajítottam Eset online bezzeg kipucolta.
Lehetséges hogy a kéretlen progi állítgatott valamit? Vagy még mindig van egy férgem?Ugyanis a laptop azóta lassan kapcsol be kb. 2percig üdvözöl
Erre a gépre pedig ez nem lenne jellemző.Csökkentett módban jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest