-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
makoss
veterán
válasz
Viktor77 #60389 üzenetére
Köszi!
Nagy része be volt már állítva a PC-n mikor win10-es tabbal hoztam össze.
Akkor néhányan a Serviio-t ajánlották ami ebben az esetben visszafogottabb mint az otthoni hálózattal.
Amúgy Serviio kiváló TV-re!(#60390) Doky586: Wi-fi volt legelőször beállítva, van routerem, azzal netezek itthon.
(#60397) tordaitibi: FTP kapcsolatot már beállítottam, csak a gépről látom a mobilt, fordítva már nem.
-
makoss
veterán
Üdv!
WIN7-es otthoni hálózatra hogy tudok androiddal csatlakozni?
Milyen app kell mobilra?
(xiaomi redmi note 3 special edition telóm van) -
makoss
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha oprendszert telepìtésnél ha USB kulcsròl de a biosba be van állítva, hogy kezelje a kulcsot de hibát jelez mit kell állítani?
-
makoss
veterán
Azt hittem a windowson belül van, szoftvert meg nem mertem kérni, mert valamelyik moderátor félreérti mint legutóbb is
Mondjuk az a kérdés is nyitott: hogyan lehet a Logitech c920 élőképét teljes ablakosra tenni?
Nem, olyan kicsibe ahogy a gyári van.
Van olyan ingyenes szoftver ami teljes méretűre tenné? -
makoss
veterán
-
makoss
veterán
Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy a vezérlőpult--> Hardver és hang-->Hang ablaka nem azonnal, hanem egy jó perc után jön be
Mi lehet ennek az oka, hogy ez ilyen lassan jön be? Pedig SSD-t használok rendszernek
Köszönöm! -
makoss
veterán
Jó reggelt!
Érdeklődnék, hogy a windows kártevő eltávolító eszközben mennyire lehet megbízni?
Az a helyzet, hogy mindig nagy dilemmában vagyok, mindenféle vírusírtónál, hogy milyen vírust lehet törölni és mit nem -
makoss
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy tudnátok-e ajánlani egy olyan ingyenes programot amivel videókból lehet kivágni részleteket könnyen, egyszerűen + ha a kivágott anyagot tetszés szerint össze is fűzné az jó volna!
Köszönöm! -
makoss
veterán
válasz
quailstorm #38626 üzenetére
Király!
Ezt még ismertem is csak nem emlékeztem rá, köszi! -
makoss
veterán
Üdv!
Kellene nekem egy olyan ingyenes program, ami Opera vagy firefox böngészőn érzékeli az összes videót, nem csak youtuben, hanem akármilyen honlapra betett videót és le is lehetne vele szedni azt
Köszönöm! -
makoss
veterán
válasz
petyusz851 #38066 üzenetére
nem jó, van mikor gépindításkor nem mutatja, van mikor igen
-
makoss
veterán
Üdv!
Néha gépindításnál nem teszi be a korábban beállított minialkalmazásokat a win7. [link]
Ezt mivel lehetne megszüntetni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest