- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
1adrenn1
csendes tag
válasz
Top cat #57551 üzenetére
Windows hiba utáni helyreállítás.Ez a képernyő fogad.Ha normál módon akarom indítani,akkor kiítja az Asus alaplap típusát.Aztán a videokártya tipusát.Egy pittyegö hang. Villog a kulzor a fenti sarokban es ennyi.képernyőn megjelenik a pover seving mod.és ujraindul minden.
Ha a windovs indítás javított-ra lépek,akkor kiírja hogy a Windows betölti a filokat.és kész .itt megáll.nem indul újra,de nem lép tovább.Az f8-al már próbálkoztam.
1.a cd rom.(a telepites miatt)
2. A HD. De a hd nál csinálja ezt. -
1adrenn1
csendes tag
válasz
Doky586 #57545 üzenetére
Nem egy nagy szám gép amint látod a leírásban. És már kérdeztem.Tökéletesen működik.De persze ugy sem mondaná meg ha gond lett volna vele.Nem sokért vettem.Épp ezért próbálkozok vele mielőtt szerelőhöz vinném.Nem szeretnék 20 ezreket még pluszba rákölteni. Akkor inkább kivágom az ablakon.De amint irtam 3 napig nonstop ment a gép linux-al gond nélkül. Azóta sz...ik mióta win7 lett rárakva.
-
1adrenn1
csendes tag
válasz
KáZsé Mestör #57543 üzenetére
Disabledbe-raktam.Továbbra sem indul.Talán próbáljam meg most így újra telepíteni?
-
1adrenn1
csendes tag
-
1adrenn1
csendes tag
válasz
lev258 #57536 üzenetére
A windows update ki lett kapcsolva. Ami drivert leszedtem,az a videokártya drivere,amit automatikusan lett kikeresve és telepítve az nvdia oldalon.(Geeforce gt220-as kártya) De még ez utan is többször ki lett kapcsolva a gép amig telepitettem a nero-t Java-t ,stb. És szépen mükodöt. Még játékok is mentek rajta. Aztán hosszabb udeig kikapcs pl este.És.....már reggel nem tölt be a win7.Amint irtam még csökkentett módban sem. Bosszantó.
-
1adrenn1
csendes tag
válasz
KáZsé Mestör #57534 üzenetére
Azt nem tiltottam le. Bios-ban semmit nem változtattam. Nem akartam még nagyobb gondot csinálni.Nem tudom hol kell azt. Ha esetleg segítenél hogy hol keressem,akkor megpróbálom. 😊
-
1adrenn1
csendes tag
válasz
lev258 #57533 üzenetére
Úgy gondolom, hogy igen.Töröltem minden particiót.Újakat hoztam létre.95 gb elsődleges és 150 gb másodlagos. Es ezeket is külön leformáztam.És persze a 100 mb-ot magának létre hozta a telepitő. Szeintem igy mindent letöröltem. De 3 napig nem csinálta ezt,amig a linux volt rajta.
-
1adrenn1
csendes tag
-
1adrenn1
csendes tag
Sziasztok.Problémám a következő.Vettem egy számítógépet használtan. Linux ubuntu oprendszer volt rajta.3 napig azzal volt hasznalva gond nélkül. Majd ujra lett telepítve win7-el.Telepítés elég lassan ment,de végig futott.Minden törölve lett.Új particok,formazas. Minden jo volt.Egy napig ment a gép.es masnap reggel mar nem töltötte be a win 7-et.Még csökkentett modban sem lehet indítani.Majd egy ujabb ujra telepítés,ami már bajosabb mert a sokadik probalkozasra indul el a telepitő.Minden megy egy napig.Aztan szintén nem indul a win7.kb a 10-ik ujra telepitesnel járok es ugyan az. Az egyetlen dolog amit olvastam,hogy olyan alaplapi hangkartya van benne ami nem jo a win7-el. Tettem bele egy 5.1 es hangkartyat,de igy is azt csinalja.(ujratelepitesnel win7-el Sound Max programmal hang is volt rajta.)Mivel hasznaltan vettem nem tudom hogy hardveres gond lehet vagy a telepitesnel van valami gond. Valakinek valami ötlet mielőtt szerelohoz elvinném?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest