- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserbox
őstag
szaisztok,
az a problémám, hogy friss win7 telepítés után órák óta csak keresi a frissítéseket de nem talál semmit. (természetesen van net
)
és közben persze a svchost.exe 50% pörgeti a procit.
mi lenne a megoldás? -
zserbox
őstag
sziasztok!
az lenne a problémám, hogy egy 64bites win7-en 20-30% tekeri a procit a WmiPrvSE nevezetű folyamat.
ezt hogy lehetne kilőni?
fontos lenne mert egy elég gyenge proci erőforásait zabálja -
zserbox
őstag
válasz
bucilali #38600 üzenetére
szétszedtem, kihúztam visszaraktam semmi változás, épnek tűnt a szalag és az érintkezők is.
az összes billentyű tökéletesen működik a tab és capslock, windows gom is csak a ctrl,alt,fn,shift,altgr nem.
valami szoftveres dolog lesz de semmit nem állítottam el.
volt már biosban gyáribeállításra való visszaállítás
bill driver törlés -
-
zserbox
őstag
sziasztok
a hp 6930p laptopom eredeti win7el, egyik napról a másikra nem működik a ctrl,alt, shift, fn gombok
tuti nem hardveres hiba, mi kavarodhatott össze -
zserbox
őstag
olyan problémám lenne, hogy felraktam egy videókártya drivert, de valamiért nincs aero + valamiért olyan mintha jobbra plusz egy kijelző lenne, át tudom húzni az ablakod de természetesen nem látom.
nincs másik kijelző rádugva, nem is észlel semmi mást (asztalon jobb gomb --> képernyőfelbontás fülön)
HD 7850 + a legújabb whql-es driver
próbáltam a driver újrapakolást is. -
zserbox
őstag
Sziasztok!
egy olyan problémám lenne, hogy adott egy notebook melyen 2 felhasználó fiók volt. Az egyik a rendszergazda melyen beállítottam, hogy a vendég felhasználó a D meghajtót ne tudja megnyitni.
A probléma az hogy újraraktam a windows-t és nem érem el a D-t, mert hogy nincs engedélyem(pedig rendszergazda vagyok, maga a windows a C-n volt és oda is lett újra rakva)
ilyenkor mi a tehendő? -
zserbox
őstag
üdv!
win7 64bit ultimate-re feltelepítettem egy jogtiszta solid edge-t majd letöröltem most megint fel szeretném rakni de nem telepíti mert azt írja ki hogy már fennt van, pedig nincs.
tudnátok mondani vmi progit ami teljesen kipucolna?
CCleaner se látja a gépen valamint a total uninstall se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest