- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
Sziasztok.
Remélem jó topicban vagyok, tudtok segíteni, vagy legalább megmondjátok, hol kérdezősködjek...
Egy lehetőleg ingyenes windowsos program kellene nekem ami a következőt tudja:
Felcsatlakozok a géppel egy nyitott hálózatra, és a progi mondjuk 30 percenként végignézi, a hálózaton lévő eszközök MACAddressét, egyedi azonosítóját,és logolja mondjuk egy hétig, ezután valamilyen listában tudja szűrni azokat az eszközöket, amik minden nap csatlakoztak a hálózathoz, statisztikát mutat a hogy nány egyedi (különböző) eszköz használta a hálózatot, meg tudja mutatni, hogy adott eszköz mennyi idejig volt fennt a hálón...Előre is hatalmas köszönet!
-
BalanceR
addikt
Korábba írtam, hogy a gép felébred sleepből magától...
Ez volt a Ludas:Microsoft Windows [verziószám: 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva.Felébresztési elzmények száma - 1
Felébresztési elzmények [0]
Felébresztési források száma - 1
Felébresztési forrás [0]
Típus: felébresztési idzítő
Tulajdonos: [PROCESS] \Device\HarddiskVolume2\Windows\System32\services.exe
Tulajdonos Által megadott ok: A Windows végrehajtja a(z) '\Microsoft\Windows
\Media Center\mcupdate_scheduled' ütemezett feladatot, amely a számítógép felébresztését kérte.Na ezt hogy a viharba tiltom le de nagyon gyorsan?
-
BalanceR
addikt
Üdv!
Lenne egy villámkérdésem:
Meg tudom nézni valahol, hogy mi kapcsolta be utoljára a gépet?
Az a helyzet, hogy álltalában, ha nem használom a gépet, nem szoktam kikapcsolni, csak készenlétbe kapcsolom...
Egy évig minden rendben is volt.. mostanában meg olyanokat csinál, hogy minden ok nélkül egyszercsak elindul a gép, mintha nyomtam volna egy jobbklikket vagy a billen megnyomtam volna a wake up gombot... (ezek engedélyezbe vannak BIOSban)
Egyszerűen nem jövök rá, mi kapcsolja be a gépet...
A WOL is engedélyezve van, néha használom..
Szóval valami LOG kellene, ami mutatja, mi okozta az utolsó wakeupokat, mert így elég gáz, hogy 8-10 órákat megy a gép feleslegesen, mert bekapcsol, amikor nem vagyok itthon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest