- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
Sziszatok
Friss win 7 home premium x86 telepítés után 100% cpu load. Bekapcsoláskor rögtön terhelve van a proci és alig bír brámit is megnyitni. Összefoglalóban a frissítéskor fellépő processzor terheltségre van gyógyír, itt az update még ki van kapcsolva. Már másodjára lett újratelepítve a rendszer. Eredetileg azért volt, mert az előző valaki aki telepítette 20 GB helyet hagyott a rendszernek.. de attól függetlenül amíg be nem telt, rendben működött.. valami tipp?
A gép: intel 430, 2 gb ram, 250 gb hdd
üdv
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Nem tudom jó topikba írok-e, de azért lenne egy kérdésem. Adott két laptop (mind2 hp) amik nem bírnak egy adott wlan-ra felcsatlakozni, de más hálózatokra igen. Más telefon és laptop simán csatlakozik az adott wlanra. A hp laposok azt írják, hogy nem azonosított hálózat, és hogy nincs internethozzáférés. Ami igaz is, tényleg nem lehet netezni vele. Már töröltem az adott hálózatot a tanult listából, de ami furcsa, hogy nem dobja fel a gép (win 7), hogy otthoni/munkahelyi/nyílvános hálózaton vagyok-e, amikor felcsatlakozok. A hálózaton nincs se MAC se ip cím korlátozás.
üdv
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Pc-t szeretnek ujratelepiteni win 7 home premiummal usbrol. Ezen a gepen meg a regi tipusu bios van. Probaltam minden beallitast de megsem akar bebootolni pendriverol. Ezt a pendriveot hasznaltam tegnap egy laptop telepitesenel akkor mukodott. Azt irja, hogy an operating system wasn't found. Try disconnecting any drivers that don't contain an operating system. Press any key to restart. Pedig ahol ezt kiirja ott az eszkoz listaban szerepel a pendrive, a nevevel egyutt. Valami otlet?
Udv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Óra topik
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest