- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoz
őstag
válasz
Laraxior #61677 üzenetére
Win 7-nél csak az Ultimate vagy Enterprise verziókra tudsz nyelvi csomagot rakni. Ha nem ilyened van, akkor szerzel egy megfelelő verziójú német telepítőt, a sorozatszámot el fogja fogadni, de lehet, hogy nem megy majd az automatikus aktiválás, a telefonosat kell majd használni.
-
Tamy
őstag
válasz
Laraxior #60360 üzenetére
Sejtettem.
Próbáld meg a Lide 60-as drivert ráerőltetni, én a Lide 35-öst használom így hosszú évek óta.
-
-
Redneck
nagyúr
válasz
Laraxior #58658 üzenetére
Kellet közben újraindítani? Csak mert most direktben van a net és külön kell csatlakoznom (100 mbit/s), routeren viszont csak 50-el jön, ellenben folyamatosan van kapcsolat.
Szerk:
Úgy csináltam ahogy a leírásban volt. Most újra próbálom, mert tegnap volt az első menet, de inkább kinyomtam és elmentem aludni.Szerk:
Nem így értettem. Miután ezekkel megvagy, bekapcsolod az updatet és újraindítás után elkezded a többit.
A sok-sok frissítés közben (184+40) van hogy újraindul? Mert ha igen akkor hagyom a lassabb de biztosabb routeren.
A direkt kábeles 100 mbit/s sajnos manuálisan megy csak.Laraxior:
Szólj ha érthetetlen, telefonról vagyok, még csak most értem haza.1. Direkt kábel, manuális csatlakozás
2. Router, állandó kapcsolat. -
Redneck
nagyúr
válasz
Laraxior #58653 üzenetére
Nekem ez klasszikusan instabilitási üzenet volt Win7-en mikor az OC-t nézegettem és határon voltam.
Csak azért írom mert írtad hogy nézegetted az órajeleket.
A másik ilyen kedvencem az IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL.
Nekem ezeket csak instabilitással sikerült behoznom.
Szerk:
Most raktam fel Win 7-et SSD-re és alkalmaztam az itt leírtakat. Most talált 184 + 40 frissítést, elindítom a letöltést, de 10 perce semmi, csak "homokóra". -
-
krealon
veterán
válasz
Laraxior #58522 üzenetére
"svchost.exe mizéria"
Az svchost egy keretrendszer, ami kulonbozo szolgaltatasoknak, egyedi futtatokornyezetet biztosit, hogy egymastol szeparalva legyenek.
Azt kideriteni, hogy konkretan melyik szolgaltatas terheli a processzort aperfmon /res
paranccsal inditott Eroforras figyelo (Resource monitor), Processzor (CPU) fulenek Szolgaltatasok (Services) listajabol tudod megallapitani.
-
Kékes525
félisten
válasz
Laraxior #53410 üzenetére
+ (#53411) RedneckTalán ez segíthet:
Bekapcsolás után az svchost.exe 100%-os CPU használatot mutat
-
Hunork
veterán
válasz
Laraxior #4016 üzenetére
Hát lehet, hogy van rá gyorsbillentyű, ennek majd utánanézek, de amúgy így:
Vezérlőpult- Rendszer- Speciális rendszerbeállítások- Speciális fül-Teljesítmény/Beállítások gomb- Itt a listában az AERO betekintés engedélyezése, pipa ki.De ha játék alatt akarod kikapcsolni, akkor a játék parancsikonján jobb klikk - Tulajdonságok - Kompatibilitás -Asztal összeállítás letiltása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest