-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
faranus #32074 üzenetére
A Windows Update-ben tudod letölteni hozzá a magyar nyelvet. Instrukciók
De akkor miért nem alapból magyart telepítettél? Nem értelek, ember... Így legalább 2 gigával kevesebb tárhelyed lesz az utólagos nyelvezéssel, plusz megint egy csomó idő elmegy vele.
-
válasz
faranus #32041 üzenetére
OK, akkor ez az utolsó lehetőség: [link]
Letakarít mindent, a restartot követően lesz egy alap VGA felbontásod, viszont utána tegyél fel egy másik drivert(legújabb 13.9 amúgy)UI: Tényleg ne vedd személyeskedésnek, de azért olyat még nem pipáltak, hogy egy AMD driver több monitort érzékeljen, mint amennyi van... Ehhez azért kellet a user vagy WTF...
(21 éve vagyok a szakmában, szóval láttam eleget...)
-
LonGleY
veterán
válasz
faranus #32041 üzenetére
Az csak egy sima reset, nem történik semmi. Ha ezt az ACHI dolgot és a boot-sorrendet tudod változtatni, akkor nem ér baj.
Illetve segíthet még az AMD Catalyst Un-install Utility is.
(#32043) Fire/SOUL/CD: Egyszerre.. :]
-
válasz
faranus #32039 üzenetére
Lehet, hogy minden borul(szóval csak saját felelősségre), de lépj be a BIOS-ba és állítsd alapra(Load BIOS defaults vagy hasonló lehetőség az EXIT menüben)
Annyit nézz meg előtte, hogy a SATA üzemmód IDE vagy AHCI, ezt mindenképp állítsd vissza(mert különben többet nem indul a Windows...) -
válasz
faranus #32035 üzenetére
Bocsi, de nem olvastam vissza. ha jól értem, 1 monitor van de úgy jelenik meg az asztal, mintha több lenne.
Ilyenkor azt lehet tenni, hogy a VGA gyártójának megfelelő utility-t telepíted vagy ha ez már megtörtént (NVidia Control Panel/AMD ATI Catalyst) elindítod, és azonosítod a kijelzőt. Nálam (csak példa miatt) AMD-nél ez itt van: [link]
Ha több kijelző jelenik meg itt, akkor tudod törölni a szükségtelent...Az is megoldás lehet, ha az asztalon (egy üres területen) jobb egeret nyomsz/Személyre szabás és ott az észlelés és azonosítás opcióval operálsz.
Elnézést, ha valamit félreértettem.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
faranus #22107 üzenetére
Local Areanál szerintem 100 vagy 1000M nek kellene lennie a hálókártyádtól függően. Drivert tegyél fel régebbit vagy újabbat a hálókártyához, lehet hogy te nem változtattál semmit, de esetleg Win update frissítette a drivert. Nézz szét a hálókártya beállításaiban is és állíts mindent defaultra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest