- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Crytek #34241 üzenetére
Az NvStreamSvc az nvidia driverhez tartozó szolgáltatás. Azt nem tudom egyedi e, meg kellene kérdezni valami nvidia topikba, én most így hirtelen nem találtam driveres topikjukat passz. AMD drivereknél is számtalan ilyen van azt tudom, általában csinálni nem nagyon lehet velük semmit, a gyártó meg nem nagyon javítja.
A 2. pedig az Event ID 10 ami mindenkinél ott van, ismert hiba az sp1-ben, a gyakorlatban nem okoz semmit.
-
brd
nagyúr
válasz
Crytek #34189 üzenetére
Nagyjából 3 lehetőség van, de az elsőt nem ajánlom:
1. Kikapcsolod az UAC-ot, tokkal-vonóval, vagy minden(/az adott, amivel menteni akarsz) programot rendszergazda módban indítasz (jobbgomb az ikonján és futtatás rendszergazdaként).
2. A kérdéses mappára, ha gyakran használod, adsz jogot a users (felhasználók) csoportnak, írásra is.
3. (Ezt javaslom én neked) Nem mentesz közvetlenül a C:-re, hanem elmented másik meghajtóra, vagy a userprofilodba (pl. dokumentumok, vagy asztal), és utána másolod oda, ahová szeretnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest