Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunork

    veterán

    válasz slemo #3203 üzenetére

    Hát ezen tényleg nem látszik semmi, legalábbis nekem. Amíg az ablak előtted volt, a CPU használat sorban semmi feltűnő nem volt valamelyik programnál? És ekkor is belassult? Mert, mikor a Win belasul, akkor szinte biztos, hogy valami a memóriában szétfeszíti az adatokat, és a proci kihasználtsága ugrásszerűen megnő.

    Elsőre azt mondom, az indexelést kapcsold ki.
    Így: Futtatás: services.msc, itt megkeresed Windows Search, először leállítod, majd az Indítás típusát letiltva -ra állítod. Ugyanitt menj feljebb és keresd meg a Microsoft .NET Framework sorokat. Nézd meg hány van belőle, és fut-e. Közben nézd a Feladatkezelőt is, de teljes méretben, hogy lássad, mikor és melyik sorban nő meg a CPU használat. Írd fel, jegyezd meg, mert akkor azt ki kell kapcsolni. Vagy itt, a szolgáltatásoknál, vagy az msconfig.exe -ben.

    Aztán az automatikus töredezettségmentesítőt is kilőném, ne menjen akkor, mikor ő akarja. Ezt meg így: Futtatás: dfrgui, itt egyszerűen kikapcsolod az automatikus defragot.

    Bocs, ha ömlesztve ment, de ezek jutottak eszembe. És Win frissítés előtt soha nem volt a probléma? Eredeti a Win? Bármikor belassul, pl. Office, Internet...vagy pl. csak játékok alatt?

    "Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Új hozzászólás Aktív témák