- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
mert gondolom maga a képernyővédő is le van tolva policy-ből
Bővebben: link -
cornelius
tag
A frissítés most nem téma!
B]A kérdés továbbra is az, hogy hol lehet engedélyezni a képernyőkímélő választást? Erre várok segítséget.
Az, hogy a network policy-ban mi van és azt milyen gyakran frissíti meg az, hogy ez helyes-e vagy sem, teljesen hidegen hagy. A kérdés viszont továbbra is megválaszolatlan. -
cornelius
tag
Nyilván így van.
Pontosan erre keresek megolodást.
Ha egyszerűen kihúzom a network kábelt a gépből és úgy indítom újra a gépemet, majd kábel nélkül jelentkezek be ugyanarra a domain-re, akkor is megvan ez a korlátozás. Tehát valahol a Windows tárolja ezt a beállítást.
A kérdés az, hogy hol? Felteszem a registry-ben, de eddig még nem találtam erre vonatkozó utalást és leírást sem. -
cornelius
tag
Céges Windows-os hálózatba bejelentkezett Windows 2000-et futtató gépemen a Settings->Control Panel->Display menüben a Screen Saver panel le volt tiltva, noha elvileg administrátori jogaim vannak. Kisebb keresgélés után találtam egy leírást az interneten, hogy ezt a registry-ben a
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\RestrictRun]
''NoDispScrSavPage''=dword:00000000
érték beállításával tudom engedélyezni.
Működik is, most már látszik a panel, de az a Combo Box le van tiltva, ahol változtathatnám az aktuális képernyő védőt A password szintén le van tiltva..
(Most a login képernyővédő és a login jelszó van beállítva.)
Hol lehet ezt a combo boxot és a password-ot engedélyezni?
Magát a képernyővédő programot tudom változtatni a registry-ben, ez nem probléma. Én ezt a combo box-ot szeretném engedélyezni valahogy.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- TV antenna és jelerősítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- E-roller topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest