Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
A SATA3-as nem lesz jó a Direct Storage API-hoz. NVMe-s kell neki mindenképpen; azt meg M.2-be vagy PCIe-be teszed adapterrel.
Ilyen kell:Nekem most van egy fölös adapterem hozzá, mert először egy B150-es konfigban használtam NVMe SSD-t, és ott a lapon nem volt M.2-es foglalat, volt viszont szerencsére 2 db PCIe slot. Vettem egy M.2-PCIe adaptert, teljesen jó volt. Viszont sok Skylake előtti lap nem tud róla bootolni, ezért erre érdemes rákeresni még NVMe SSD vétel előtt a lap gyártójának honlapján.
Mikor B450-re váltottam, kivettem az SSD-t az adapterből, mert azon a lapon már volt M.2-es foglalat. A legtöbb újabb lapon van legalább egy.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest