Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
FullLamer
csendes tag
Helló!
Hát, ha itt ennyi segitőkész ember van, akkor én is kérdeznék valamit: particionáltam, és feltettem a win xp-t és a linux uhu-t. Azt a tanácsot kaptam, hogy 4 részt csináljak: 1, fat32 2,Linux ext3, 3, Linux swap és 4, Ntfs. Meg is csináltam, de a swap üresen áll. Ez azt jelenti, hogy elb*tam valamit, vagy csak nem látom, hogy használja? 1általán, hol lehetne ezekről valami ismertetőt olvasni, mert elég nagyjából tudom csak, hogy mit is csináltam, és főleg miért.
Köszi!
Aktív témák
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpársportok
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- reMarkable - paper tablet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest