Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
speedfan is hasznalja ezt a drivert, ha jol tudom
eszkozkezeloben nezet menu, rejtett eszkozok megjelenitese es ezutan a non plug and play drivers csoportban kell lennie
nekem borland c-m van, az bar elindul dosbox-ban, forditaskor behal az egesz dosbox (nem megfagy, hane egyszeruen kilep) -
VladimirR
nagyúr
nekem is volt (van) hasonlo gondom
nalam az mbprobe nevu hw-monitor program nt rendszerek alatti mukodesehez szukseges giveio.sys driver okozta (okozza) a problemat
erre en ugy jottem ra, hogy ujraraktam a windoze-t, s elso dolgom az volt, hogy inditottam egy fullscreen dos-os alkalmazast - mukodott
ezutan elkezdttem telepiteni a servicepack-ot, direcx-et, driver-eket, sotware-ket, s minden egyes telepites utan restart, majd fullscreen dos-os alkalmazas - hipp-hopp meg is lett, hogy ki a bunos
megoldaskent en dosbox-ot hasznalok, ahol elengedhetetlen a teljes kepernyo (pl.: streetrod2), ahol meg nem, ott ablakban fut a cucc (pl.: pascal, c)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest