- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
Készítettem egy alap html információs oldalt almappákkal, azokban mind egy-egy index.html fájlal. A gugel által adott kódsort egy almappában is elhelyezhetem, vagy a gyökérkönyvtárba szükséges? Nem feltétlenül szeretném ha a főoldalt naplózná be a kereső, mert létrehoztam egy alkönyvtárt a mindenkori akcióim számára, jó lenne ha először azt találnák meg az érdeklődők. Ahonnan persze a főoldalra is el lehet jutni.
Röviden:
Csak egy almappába is el lehet helyezni a gugel által generált hosszú kódsort, oda célozva a látogatókat?
-
Eastman
addikt
válasz
Runner_fxr #17805 üzenetére
Szia! Ha a Kolléga tanácsára a dotroll szolgáltatót választod, a tárhelyed c-panel felülettel rendeld meg, ne a
plesk-kel, mert kezdőként beleőszülsz mint én. -
Eastman
addikt
Sziasztok!
Legalapabb alap HTML info oldalam van. FB like-ok számát ki lehetne írni, úgy, hogy frissüljön is? ~1000 like-olónk van, érdekes lenne számlálni az oldal legalján.
-
Eastman
addikt
Sziasztok,
itt is megkérdezném, hátha érkezik válasz.
-
Eastman
addikt
A színezgetésekhez valamennyire valóban el kell mélyedned a témában. A linkelt sztorikat nulla tapasztalattal, egy bő nap guglizás közbeni index.html fájl szerkesztgetéssel össze lehet hozni.
A DotRoll ad alá minimális ingyenes tárhelyet. Ha náluk van (lesz) a cimborád domain neve...
-
Eastman
addikt
Ezekről a minimál megoldásokról mit gondolsz?
www.hajokozmetika.hu
www.profihidegtalak.huIngyenes tárhelyeken vannak.
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
Szakmai és egyben adatvédelmi kérdés egy laikustól:
Kell-e nekem „látogatói” sütiket tárolnom a statikus honlapomon? Kikerülhető-e ez?
Köszönöm:
Eastman
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest