- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
attrax
aktív tag
jó lenne egy joomlás fórum ami pörgősebb mint az "original"Itt nincsenek joomlások?
-
attrax
aktív tag
válasz
Inv1sus #2580 üzenetére
Köszi szépen pont ezt akartam
Nos ha még lehetne egy kérdésem,mert nincs normális joomla fórum bár ez nem kifejezetten joomla. Szóval a flowerflow free template headerjében van egy logo amit nem tudok eltüntetni.Ő egy hivatkozás amire kattintva visszadobja címlapot.A logo "art" volt de most letöröltem a logo programrészt amivel azt értem el,hogy megmaradt a flower flow logo felirat de azt nem akarom.Hova ágyazódik be ilyesmi?
az oldalunk:[link]
és még egy kérdés:nem tudok telepíteni bővítményt pedig minden útvonal stimmel elvileg.Nem is dob ki hibát hanem visszatesz az administrator felületre.Van valakinek tippje?
a válaszokat előre is köszönöm -
attrax
aktív tag
végülis megtaláltam de mi a kódja a részleges transzparensnek?Van erről vmi lista?
art-Sheet-cc
{
position:absolute;
z-index:-1;
top: 17px;
left: 17px;
right: 17px;
bottom: 17px;
background-color: #DDACFF;
} -
-
attrax
aktív tag
Üdv.mielőtt végigolvasom a topicot Joomlázik itt valaki vagy hova kérdezzek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest