- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
jó a tartalom azt jelenti, mennyi a releváns tartalom egy adott kulcsszóra. pl ha van egy oldalad ami az almafáról szól elvileg, és szeretnéd ha a google az almafa kulcsszóra kiadja a tiéd elég jó helyen, akkor célszerű nem írni ott az almafán kívül pl a tehénfejésről is egy csomót, mert nem lesz releváns az almafás tartalom
seo topic is van, ott bővebb leírások vannak a témáról -
vancha2
aktív tag
Mármint a Google? Jó is lenne, ha be lehetne állítani
A Google a weboldalad tartalmát vizsgálja meg, és ez alapján dob ki a találatok közé. Az egyetlen amit beállíthatsz, az keywords meta tag, de a SEO guruk azt mondják, hogy ezzel a Google már nem igazán foglalkozik, csak a tartalmat elemzi.
<meta name="keywords" content="szó1, szó2, szó3" />
A legjobb ha elkezdesz foglalkozni a SEO-val, nélküle nehéz a találati lista elejére kerülni.
-
raczger
őstag
Az, hogy esetleg mikor először megnézted az oldalt nem voltak fenn a képek. Gondolom html fájl volt, így berakta a gyorsítótárba, és emiatt nem jelenik meg a kiskép, velem is előfordult már ilyesmi, ezért gondoltam, hogy megemlítem, sosem lehet tudni.
Egyébként jó lenne, ha belinkelnéd, többet tudnánk mondani. -
vancha2
aktív tag
A keret (frame) az, amikor egy weboldalban egyszerre több html fájlt jelenítesz meg. Pl. külön fájlban van a menü, külön a banner, külön a tartalom.
A beágyazott keret az, amikor egy html fájlba beágyazol egy másik fájlt.A fenti linkeken találsz példákat, és szakszerűbben is le van írva.
A keretek használatát nem szeretik a keresők, én nagyon nem ajánlom a használatukat!! Általában hátrébb helyezi a találati listában a keretes oldalakat, mert sokkal nehezebben dolgozza fel.
Remélem segítettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest