Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
akopacsi #2282 üzenetére
Eleve hibás a form szintaktikája:
<input type="text" name="text"></input>
<input type="submit" value="ok"></input>A hiba pedig az </input> lezáró elem, mert ilyen nem létezik.
Így kellene:
<input type="text" name="text">
<input type="submit" value="ok">
VAGY
XHTML-szabvány szerint elég csak így lezárni: />
<input type="text" name="text" />
<input type="submit" value="ok" />Érdemes inkább utóbbit használni.
Szerk.: link a w3.org-ról: [link], [link]
»» [link]
"Note that in XML and thus XHTML all attribute values must be quoted, and empty tags (unitary elements which are not used to contain text) must end with space followed by a slash before the closing angle bracket. For example:
<input type="file" device="camera" accept="video/mpeg" />
" -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
akopacsi #2141 üzenetére
Én Notepad++-t használok, van benne FTP-szinkronizáló beépülő, aminek segítségével azt, amit épp szerkesztettem, elmentéskor automatikusan feltölti. Szerk.: nem csak emiatt használom
csak ez egy plusz tényező, ami nagyon hasznos benne, egyébként kényelmes, és jól látható, ha valami helytelen a kódban, mivel más-más színeket kapnak az elemek, pl. könnyen látható, ha egy függvény, vagy egy akármilyen "tag" nincsen lezárva, mert nyomon követhető, mettől meddig tartanak az egyes elemek.
Ha nem kódokat akarsz szerkesztgetni, akkor esetleg Adobe Dreamweaver ajánlható. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
akopacsi #2139 üzenetére
Ha viszont valakinek Windows-a van, akkor még mindig tökéletes a már említett Offline Explorer...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
akopacsi #2135 üzenetére
"Bármelyik böngésző mentés funkciójával le tudod menteni az oldalt (akár képekkel együtt is)."
Csak nem feltétlenül fog működni.Legalábbis nem menti el olyan mélységig a hivatkozásokat, mint a program, amit én linkeltem (Offline Explorer). Tehát lehet, hogy megjelenik az első oldal, amit lementettél, de aztán csinálhatod megint a következővel is. Kicsit unalmas meló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest