- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ony666
csendes tag
- Sajnos a kép elmaradt.
- Valószínűleg a egyik gyári vissza állításkor lemerült mert a konektor fele ki volt húzódva!
- Ezen az oldalon a logout.hu-n a tabihoz tartozó fórum végig olvasása közben bukkantam rá.Mit szeretnék vele csinálni???
Ketté törni kivágni az ablakon majd áthajtani rajta autóval majd lelocsolni benzinnel és meggyújtani!
Ergo
Esetleg használni ahogy eddig lehetett! -
ony666
csendes tag
Én még ilyet nem láttam!
Beállításokban Gyári vissza majd sd format opció bepipa újra indul szépen lassan dolgozik majd végzet és lám friss rendszer szupi. Go net. majd home és vissza gomb felet ilyen gagyi exit és x gomb jelenik meg majd a home képernyőn amin eddig semmi nem volt megjelenik egy kép rajta egy xel a tetején de látszik rajta hogy nem oda való volt. De most már valamit elbénáztam mert nem indul nem kapcsol be! töltést nem jelzi.
Ha usbn rádugom akkor érzékeli hogy mtk usb port. Odaadom neki az oldalon található System Recowery Tool v3-ból a vcom drivert el is fogadja. De itt elakadtam! Kérném a segítségedet. Amit előre is köszönök! -
ony666
csendes tag
Sziasztok!
Van egy a témában szereplő eszközöm!
Szeretnék olyat csinálni hogy teljesen legyalulni és friss rendszert vissza.
Mert: a gyári vissza állítás után és sd formázás után is amint bekapcsolom a wifit és csatlakozok net-hez azonnal vírusos hírdetések ugrálnak fel.
Szeretném egy gyári friss steril rendszerrel megküldeni kérném ebben a segítségeteket.
Gen1-es MT8127-esElőre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest